Vil du skabe gæsteoplevelser i verdensklasse? Kom og bliv inspireret til, hvordan du kan nytænke gæsteoplevelser i din virksomhed til NICE Live The Festival!

NICE har besluttet at lukke årets festivalsæson med et brag af en endagsfestival, hvor de mindeværdige gæsteoplevelser er i centrum. Festivalfeberen bliver blandt andet hjulpet på vej af festivalarmbånd, spændende madboder, og alt hvad dertil hører.

Sæt derfor allerede nu et stort kryds i kalenderen den 25. oktober fra kl. 10.00 – 16.00, og vær med til at slå et slag for mindeværdige gæsteoplevelser.

I løbet af dagen kan du få indblik i de bedste fortællinger fra NICE, som kan inspirere dig til at nytænke gæsteoplevelsen i din virksomhed. På NICE LIVE vil du kunne opleve og høre spændende indlæg om følgende emner:

Møder mellem mennesker
Engagement og nærvær i mødet mellem medarbejder og gæst skaber mindeværdige oplevelser. Det tilfører ny værdi i kundemødet.

Mærk metoden
Eksperimenter med mikroøjeblikke frigør medarbejdernes kreative potentiale og skaber innovation. Det kan mærkes i form af nye oplevelser og større medarbejdertilfredshed.

Måling af oplevelsesværdi
Måling af oplevelsesværdi i mødet mellem medarbejder og gæst er et strategisk udviklingsværktøj. Det bidrager til at skabe nye innovative kundeoplevelser.

Arrangementet finder sted i København hos Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design & Konservering på Holmen.

Program
I løbet i dagen vil der være rig mulighed for at høre interessante oplægsholder og deltage i inspirerende workshops. Du skræddersyr dit eget festivalprogram via NICE Live-app’en. Det er helt op til dig selv, hvor meget du vil presse ind, for der vil også være rig mulighed for at netværke med branchen i et af de mange loungeområder.

Læs mere om NICE Project på http://niceproject.dk/.

Vi ønsker jer alle en NICE sommer!

Har du fået læst?

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Verdens turistvækst faldt i 2019

4 procents vækst i verdensturismen er den laveste vækst siden 2016. Det skyldes en nedkølet verdensøkonomi, geopolitiske spændinger og usikkerhed om Storbritanniens udtræden af EU, står der i den rapport fra UNWTO, der blev offentliggjort mandag. UNWTO fremhæver også konkursen hos rejsegiganten Thomas Cook, skriver Travelnews.dk.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne