Vil du skabe gæsteoplevelser i verdensklasse? Kom og bliv inspireret til, hvordan du kan nytænke gæsteoplevelser i din virksomhed til NICE Live The Festival!

NICE har besluttet at lukke årets festivalsæson med et brag af en endagsfestival, hvor de mindeværdige gæsteoplevelser er i centrum. Festivalfeberen bliver blandt andet hjulpet på vej af festivalarmbånd, spændende madboder, og alt hvad dertil hører.

Sæt derfor allerede nu et stort kryds i kalenderen den 25. oktober fra kl. 10.00 – 16.00, og vær med til at slå et slag for mindeværdige gæsteoplevelser.

I løbet af dagen kan du få indblik i de bedste fortællinger fra NICE, som kan inspirere dig til at nytænke gæsteoplevelsen i din virksomhed. På NICE LIVE vil du kunne opleve og høre spændende indlæg om følgende emner:

Møder mellem mennesker
Engagement og nærvær i mødet mellem medarbejder og gæst skaber mindeværdige oplevelser. Det tilfører ny værdi i kundemødet.

Mærk metoden
Eksperimenter med mikroøjeblikke frigør medarbejdernes kreative potentiale og skaber innovation. Det kan mærkes i form af nye oplevelser og større medarbejdertilfredshed.

Måling af oplevelsesværdi
Måling af oplevelsesværdi i mødet mellem medarbejder og gæst er et strategisk udviklingsværktøj. Det bidrager til at skabe nye innovative kundeoplevelser.

Arrangementet finder sted i København hos Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design & Konservering på Holmen.

Program
I løbet i dagen vil der være rig mulighed for at høre interessante oplægsholder og deltage i inspirerende workshops. Du skræddersyr dit eget festivalprogram via NICE Live-app’en. Det er helt op til dig selv, hvor meget du vil presse ind, for der vil også være rig mulighed for at netværke med branchen i et af de mange loungeområder.

Læs mere om NICE Project på http://niceproject.dk/.

Vi ønsker jer alle en NICE sommer!

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne