Vil du skabe gæsteoplevelser i verdensklasse? Kom og bliv inspireret til, hvordan du kan nytænke gæsteoplevelser i din virksomhed til NICE Live The Festival!

NICE har besluttet at lukke årets festivalsæson med et brag af en endagsfestival, hvor de mindeværdige gæsteoplevelser er i centrum. Festivalfeberen bliver blandt andet hjulpet på vej af festivalarmbånd, spændende madboder, og alt hvad dertil hører.

Sæt derfor allerede nu et stort kryds i kalenderen den 25. oktober fra kl. 10.00 – 16.00, og vær med til at slå et slag for mindeværdige gæsteoplevelser.

I løbet af dagen kan du få indblik i de bedste fortællinger fra NICE, som kan inspirere dig til at nytænke gæsteoplevelsen i din virksomhed. På NICE LIVE vil du kunne opleve og høre spændende indlæg om følgende emner:

Møder mellem mennesker
Engagement og nærvær i mødet mellem medarbejder og gæst skaber mindeværdige oplevelser. Det tilfører ny værdi i kundemødet.

Mærk metoden
Eksperimenter med mikroøjeblikke frigør medarbejdernes kreative potentiale og skaber innovation. Det kan mærkes i form af nye oplevelser og større medarbejdertilfredshed.

Måling af oplevelsesværdi
Måling af oplevelsesværdi i mødet mellem medarbejder og gæst er et strategisk udviklingsværktøj. Det bidrager til at skabe nye innovative kundeoplevelser.

Arrangementet finder sted i København hos Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design & Konservering på Holmen.

Program
I løbet i dagen vil der være rig mulighed for at høre interessante oplægsholder og deltage i inspirerende workshops. Du skræddersyr dit eget festivalprogram via NICE Live-app’en. Det er helt op til dig selv, hvor meget du vil presse ind, for der vil også være rig mulighed for at netværke med branchen i et af de mange loungeområder.

Læs mere om NICE Project på http://niceproject.dk/.

Vi ønsker jer alle en NICE sommer!

Log ind