Turismeerhvervet er et af de vigtigste erhverv i landdistrikterne. Hvem i turismeerhvervet mener du gør noget helt særligt for at styrke landdistrikterne i Danmark? HORESTA vil gerne høre dit bud, hvorefter organisationen vil indstille din lokale ildsjæl, forening, virksomhed eller kommune til Landdistriktsprisen 2018.

Prisen bliver uddelt af erhvervsminister Rasmus Jarlov for at hylde dem, der lokalt lægger store kræfter i at skabe en positiv udvikling, attraktive lokalsamfund og nye arbejdspladser i landdistrikterne.

HORESTA bakker op om initiativet.

”Vi mener, at turismen er blandt de vigtigste erhverv i de danske landdistrikter, for vores branche skaber vækst og arbejdspladser, der ikke kan rykkes til byerne. Landdistriktsprisen er en oplagt mulighed for at hylde nogle af dem, der er allerdygtigst til at udvikle og skabe vækst uden for byerne”, siger Kirsten Munch, politisk direktør i HORESTA.

Prisen uddeles på den årlige Landdistriktskonference den 17. september på Hotel Faaborg Fjord, hvor der sættes fokus på vækst og udvikling i landdistrikterne.

HORESTA beder om jeres nomineringer senest den 10. august, så organisationen har tid til at lave indstillingerne til prisen inden ansøgningsfristen.

Alle har mulighed for at indstille andre enkeltpersoner, foreninger, virksomheder eller en kommune, der har bidraget særligt til at løfte lokalsamfundet.

Send dit bud til Laura Randrup Noe i HORESTA på LRN@horesta.dk.

Kriterier for valg af vinder

Vinderen af Landdistriktsprisen skal leve op til følgende kriterier:

- Medvirker til vækst/job/omsætning i lokalsamfundet

- Involverer samarbejde/partnerskab/netværk

- Har skabt effekt for lokalsamfundet

- Har demonstrationsværdi for andre lokalsamfund

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne