HORESTA lancerer nu en medarbejdertilfredshedsanalyse målrettet og skræddersyet til hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

”Mangel på arbejdskraft er en stor udfordring for vores erhverv, og meget tyder på, at den bliver endnu større i fremtiden. Derfor er der mere end nogensinde før brug for redskaber, der kan tage temperaturen på medarbejdernes tilfredshed og afdække, hvor der skal sættes ind for bedre at kunne tiltrække og fastholde medarbejderne. Tilfredse medarbejdere giver højere produktivitet og styrker virksomhedens bundlinje”, siger Katia K. Østergaard, der er adm. direktør i HORESTA.

HORESTA har skabt det nye analyseværktøj i tæt samarbejde med en række medlemsvirksomheder samt en af de førende eksperter på området, arbejdsmarkedsforsker og professor Tage Søndergaard Kristensen. Teknikken er udviklet af softwarehuset Inspari, som er markedsledere inden for såkaldte Business Intelligence-systemer.

”Det unikke ved vores nye medarbejdertilfredsanalyse er, at den er målrettet vores eget erhverv med blandt andet en branchespecifik spørgeramme og et branchebenchmark, som ikke kan fås andre steder. Desuden giver værktøjet mulighed for at sammenligne medarbejdernes trivsel med det øvrige generelle arbejdsmarked”, siger Katia K. Østergaard.

Virksomhederne vil have adgang til deres resultater ved brug af et virksomhedslogin på en hjemmeside, og Business Intelligence-systemet er særdeles brugervenligt. HORESTAs medarbejdertilfredshedsanalyse kan besvares via pc, tablet eller smartphone, og spørgsmålene vil være tilgængelige på både dansk og engelsk, så også de internationale medarbejdere kan være med.

”Systemet vil gøre det muligt for virksomhederne både at få en temperaturmåling af medarbejdernes overordnede tilfredshed sammenlignet med andre, og samtidig dykke helt ned i virksomhedens forskellige afdelinger og for eksempel se på de spørgsmål, som adskiller sig mest fra gennemsnittet i branchen”, siger chefkonsulent i HORESTA, Stig Nielsen, der er ansvarlig for udviklingen.

Det nye analyseværktøj bliver lanceret fra september 2018 med attraktive introduktionstilbud, men det er allerede nu muligt at forudbestille produktet.

Er du interesseret i at høre nærmere eller forudbestille HORESTAs nye medarbejdertilfredshedsanalyse, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Stig Nielsen på tlf. 35 24 80 80.

SENESTE NYHEDSBREV

BRANCHENYHEDER

PRESSEKLIP

 

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2018

Torsdag, den 22. november
 i
Copenhagen Congress Center Copenhagen

 

  • Den digitale udvikling – nye forretningsmodeller – nye services
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • Rekord antal deltagere – nu over 500!
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland

Kom og bliv udfordret og inspireret – og forbered dig selv og din virksomheder på mødet med EVER CHANGING TOMORROW.

 

Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?

Kvinderne styrer uden om kokkefaget på trods af, at det er en karrierevej med et hav af muligheder i et stærkt væksterhverv. På Folkemødet havde HORESTA inviteret en række af landets dygtigste kvindelige kokke til debat for at får deres bud på, hvordan man får flere kvinder til at vælge restaurantbranchen.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne