Vil I have indblik i et pulserende hotelmarked og inspiration til egen forretning? HORESTA arrangerer en spændende studie- og netværkstur til Marrakech i Marokko den 5.-7. februar 2019.

Med udsigt til Atlas bjergene og oplevelser i særklasse er Marrakech af mange årsager den oplagte destination at besøge for at studere og opleve nye hoteller - der sker nemlig rigtig meget på denne destination i disse år.

I september 2018 blev Marrakech af Global Travel Industry News udnævnt til ”an African hot spot”, og med en stigning i deres average daily rate på 40,7 pct. kan det danske hotelerhverv uden tvivl hente inspiration her. HORESTA har derfor - med hjælp fra tætte branchekontakter - sammensat et spændende program, som giver et unikt indblik i den marokkanske hotelverden.

Programmet indeholder besøg på mere end ti meget forskellige hoteller i Marrakech, hvor vi, ud over rundvisning på hotellerne, også har lavet aftaler med hotellernes ledelse, som vil give os et unikt indblik i driften også ”back stage”.

Turen er samtidig en oplagt mulighed for at netværke og erfaringsudveksle med jeres danske kollegaer på topniveau i hotelbranchen.

Vi skal bo på Radisson Blu Hotel, som ligger centralt i den nyere del af Marrakech, kun 10 min fra Medina og 20 min fra lufthavnen.

Der er et begrænset antal pladser, og de fordeles efter først til mølle-princippet.

Deltagergebyret udgør 9.800 kr. og inkluderer direkte fly tur/retur, transport under turen, to overnatninger på femstjernet hotel, fuld forplejning under hele turen og minimum 10 hotelbesøg på nogle af de mest unikke hoteller Marrakech har at byde på.

 Tilmelding

Af hensyn til hotel- og flyreservationer samt detaljerne i den videre planlægning skal vi venligst bede om bindende tilmelding senest den 18. december!

Der er forhandlet en aftale med hotellet med tilbud om særlig pris såfremt I måtte ønske at forlænge opholdet på egen hånd.

Har I spørgsmål til turen, er I velkommen til at kontakte direktionsassistent Signe Hasforth.

tilmelder jer turen ved at skrive her.

Har du fået læst?

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne