Vil I have indblik i et pulserende hotelmarked og inspiration til egen forretning? HORESTA arrangerer en spændende studie- og netværkstur til Marrakech i Marokko den 5.-7. februar 2019.

Med udsigt til Atlas bjergene og oplevelser i særklasse er Marrakech af mange årsager den oplagte destination at besøge for at studere og opleve nye hoteller - der sker nemlig rigtig meget på denne destination i disse år.

I september 2018 blev Marrakech af Global Travel Industry News udnævnt til ”an African hot spot”, og med en stigning i deres average daily rate på 40,7 pct. kan det danske hotelerhverv uden tvivl hente inspiration her. HORESTA har derfor - med hjælp fra tætte branchekontakter - sammensat et spændende program, som giver et unikt indblik i den marokkanske hotelverden.

Programmet indeholder besøg på mere end ti meget forskellige hoteller i Marrakech, hvor vi, ud over rundvisning på hotellerne, også har lavet aftaler med hotellernes ledelse, som vil give os et unikt indblik i driften også ”back stage”.

Turen er samtidig en oplagt mulighed for at netværke og erfaringsudveksle med jeres danske kollegaer på topniveau i hotelbranchen.

Vi skal bo på Radisson Blu Hotel, som ligger centralt i den nyere del af Marrakech, kun 10 min fra Medina og 20 min fra lufthavnen.

Der er et begrænset antal pladser, og de fordeles efter først til mølle-princippet.

Deltagergebyret udgør 9.800 kr. og inkluderer direkte fly tur/retur, transport under turen, to overnatninger på femstjernet hotel, fuld forplejning under hele turen og minimum 10 hotelbesøg på nogle af de mest unikke hoteller Marrakech har at byde på.

 Tilmelding

Af hensyn til hotel- og flyreservationer samt detaljerne i den videre planlægning skal vi venligst bede om bindende tilmelding senest den 18. december!

Der er forhandlet en aftale med hotellet med tilbud om særlig pris såfremt I måtte ønske at forlænge opholdet på egen hånd.

Har I spørgsmål til turen, er I velkommen til at kontakte direktionsassistent Signe Hasforth.

tilmelder jer turen ved at skrive her.

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind