Den stigende interesse for at komme til Danmark får nu det kinesiske flyselskab Sichuan Airlines til at åbne en ny rute til København i dag, fortalte TV2/Business mandag morgen.

Til næste år regner Københavns Lufthavne således med 330.000 flysæder til København. Det vil betyde 90 procent flere kinesere til næste år i København sammenlignet med 2018. Alene i år er der åbnet fire direkte forbindelser mellem Danmark og Kina.

HORESTAs medlemschef, Nadeem Wasi, glæder sig over den store fremgang, som bygger oven på en firedobling i antallet af kinesiske turister på dansk jord over de seneste ti år.

”Når kineserne er her, så skal de overnatninger, de skal have oplevelser, de skal ud og shoppe, de skal ud og spise, så hele turismesektoren får et positivt afkast af det. Det interessante er også, at det ikke kun er København. Vi ser også flere turister ude i provinsen. Det kan være til Kronborg eller til Odense”, siger Nadeem Wasi til TV2/Business.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne