Den stigende interesse for at komme til Danmark får nu det kinesiske flyselskab Sichuan Airlines til at åbne en ny rute til København i dag, fortalte TV2/Business mandag morgen.

Til næste år regner Københavns Lufthavne således med 330.000 flysæder til København. Det vil betyde 90 procent flere kinesere til næste år i København sammenlignet med 2018. Alene i år er der åbnet fire direkte forbindelser mellem Danmark og Kina.

HORESTAs medlemschef, Nadeem Wasi, glæder sig over den store fremgang, som bygger oven på en firedobling i antallet af kinesiske turister på dansk jord over de seneste ti år.

”Når kineserne er her, så skal de overnatninger, de skal have oplevelser, de skal ud og shoppe, de skal ud og spise, så hele turismesektoren får et positivt afkast af det. Det interessante er også, at det ikke kun er København. Vi ser også flere turister ude i provinsen. Det kan være til Kronborg eller til Odense”, siger Nadeem Wasi til TV2/Business.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne