Den stigende interesse for at komme til Danmark får nu det kinesiske flyselskab Sichuan Airlines til at åbne en ny rute til København i dag, fortalte TV2/Business mandag morgen.

Til næste år regner Københavns Lufthavne således med 330.000 flysæder til København. Det vil betyde 90 procent flere kinesere til næste år i København sammenlignet med 2018. Alene i år er der åbnet fire direkte forbindelser mellem Danmark og Kina.

HORESTAs medlemschef, Nadeem Wasi, glæder sig over den store fremgang, som bygger oven på en firedobling i antallet af kinesiske turister på dansk jord over de seneste ti år.

”Når kineserne er her, så skal de overnatninger, de skal have oplevelser, de skal ud og shoppe, de skal ud og spise, så hele turismesektoren får et positivt afkast af det. Det interessante er også, at det ikke kun er København. Vi ser også flere turister ude i provinsen. Det kan være til Kronborg eller til Odense”, siger Nadeem Wasi til TV2/Business.

20240530 DSC00357
Medlemschef
Nadeem Wasi

Video: ”Det har været en bragende succes”

Til HORESTA Hotel Insights var Core Hospitality inviteret til at holde oplæg om de to hoteller Residence Inn by Marriott og Fairfield by Marriott i Nordhavn, som de er operatør for, og som indtil videre har været en stor succes.

Log ind