Techcollege i Aalborg løb med førstepladsen, da seks af landets hotel- og restaurantskoler kæmpede om at have de dygtigste elever i dette års udgave af Young Chef-konkurrencen.

Bag konkurrencen står Team Gastronomi Danmark.

Konkurrencen adskiller sig fra øvrige, ved at skolerne stiller op med et hold bestående af to kokke- og en tjenerelev, som skal samarbejde gennem hele seancen.

HORESTA og 3F sponsorerer rejselegater på 35.000 kroner til førstepladsen og 10.000 kroner til andenpladsen.

Top 3 i konkurrencen så sådan ud:

  1. plads: Techcollege

Kokkeelever:

Cecilie Bunk Pedersen - Ruths Hotel

Elisabeth Madsen - Musikkens Spisehus

Tjenerelev:

Frederik Hartmann Mikula - Prinses Juliana

Holdleder: Simon Sørensen

 

  1. plads: ZBC Kokke- og Tjenerskolen

Kokkeelever:

Magnus Rosendahl - Kokkeriet

Mathias Dyhr Rothmann - Restaurant Næs

Tjenerelev:

Helena Yndal Henriksen (NB: Kold College) - Falsled Kro

Holdleder: Kristian Arlet - ZBC

 

  1. plads: College 360

Kokkeelever:

Jannik Hedegaard Jespersen - Hotel Fru Larsen

Andreas Bjerring - Molskroen

Tjenerelev:

Mathias Breinholt - Restaurant Domestic

Holdleder: Kathrine Pilgaard Ottosen

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

Log ind