Techcollege i Aalborg løb med førstepladsen, da seks af landets hotel- og restaurantskoler kæmpede om at have de dygtigste elever i dette års udgave af Young Chef-konkurrencen.

Bag konkurrencen står Team Gastronomi Danmark.

Konkurrencen adskiller sig fra øvrige, ved at skolerne stiller op med et hold bestående af to kokke- og en tjenerelev, som skal samarbejde gennem hele seancen.

HORESTA og 3F sponsorerer rejselegater på 35.000 kroner til førstepladsen og 10.000 kroner til andenpladsen.

Top 3 i konkurrencen så sådan ud:

  1. plads: Techcollege

Kokkeelever:

Cecilie Bunk Pedersen - Ruths Hotel

Elisabeth Madsen - Musikkens Spisehus

Tjenerelev:

Frederik Hartmann Mikula - Prinses Juliana

Holdleder: Simon Sørensen

 

  1. plads: ZBC Kokke- og Tjenerskolen

Kokkeelever:

Magnus Rosendahl - Kokkeriet

Mathias Dyhr Rothmann - Restaurant Næs

Tjenerelev:

Helena Yndal Henriksen (NB: Kold College) - Falsled Kro

Holdleder: Kristian Arlet - ZBC

 

  1. plads: College 360

Kokkeelever:

Jannik Hedegaard Jespersen - Hotel Fru Larsen

Andreas Bjerring - Molskroen

Tjenerelev:

Mathias Breinholt - Restaurant Domestic

Holdleder: Kathrine Pilgaard Ottosen

Restaurant Brace vinder Årets Øko-Kok 2019

Ti kokke startede i silende regn med at spurte rundt på den økologiske gård, Stengården ved Bregnerød i Nordsjælland for at høste økologiske råvarer til en treretters menu.

Kok fra Slagelse tæt på VM-bronze

- Pointskalaen går til 800 og kokkeeleven Magnus Rosendahl var kun en lille håndfuld point fra bronzemedaljen, fremgår det af en udsendt meddelelse fra SkillsDenmark efter WorldSkills i Rusland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne