Techcollege i Aalborg løb med førstepladsen, da seks af landets hotel- og restaurantskoler kæmpede om at have de dygtigste elever i dette års udgave af Young Chef-konkurrencen.
Bag konkurrencen står Team Gastronomi Danmark.
Konkurrencen adskiller sig fra øvrige, ved at skolerne stiller op med et hold bestående af to kokke- og en tjenerelev, som skal samarbejde gennem hele seancen.
HORESTA og 3F sponsorerer rejselegater på 35.000 kroner til førstepladsen og 10.000 kroner til andenpladsen.
Top 3 i konkurrencen så sådan ud:
- plads: Techcollege
Kokkeelever:
Cecilie Bunk Pedersen - Ruths Hotel
Elisabeth Madsen - Musikkens Spisehus
Tjenerelev:
Frederik Hartmann Mikula - Prinses Juliana
Holdleder: Simon Sørensen
- plads: ZBC Kokke- og Tjenerskolen
Kokkeelever:
Magnus Rosendahl - Kokkeriet
Mathias Dyhr Rothmann - Restaurant Næs
Tjenerelev:
Helena Yndal Henriksen (NB: Kold College) - Falsled Kro
Holdleder: Kristian Arlet - ZBC
- plads: College 360
Kokkeelever:
Jannik Hedegaard Jespersen - Hotel Fru Larsen
Andreas Bjerring - Molskroen
Tjenerelev:
Mathias Breinholt - Restaurant Domestic
Holdleder: Kathrine Pilgaard Ottosen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Paris skærper kursen mod ulovlig Airbnb-udlejning
10-12-2024
-
Ny direktør skal lede Crowne Plaza og styrke Bellagroup
10-12-2024
-
VisitDenmark lukker kontor i Kina
10-12-2024
-
Nyt hotel på vej til Kolding
10-12-2024
-
Hotel- og restaurationsbranchen fordobler antal senioransatte
10-12-2024
-
Ribe lancerer ny gastronomifestival for at tiltrække turister
10-12-2024
-
HORESTA: Flere seniorer løser ikke manglen på arbejdskraft
10-12-2024