Om ganske kort tid samles branchen igen på kryds og tværs til en inspirerende dag, når HORESTA holder Årsdag den 22. november 2018 i Comwell Copenhagen Conference Center , under overskriften  ”EVER CHANGING TOMORROW”.

”Vi skal i helikopteren og vi skal som ledere i branchen udfordres og inspireres! I en travl hverdag er det vigtigt en gang imellem at tage en dag ud af kalenderen til netop dette formål og til at mødes og netværke med såvel nye som gamle kollegaer og samarbejdspartnere i branchen”, siger Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA.  ”Vi glæder os rigtig meget til at vise, hvad vi har sat på programmet i år, hvor vi fokuserer på mødet med Ever Changing Tomorrow. Årsdagen åbnes af statsminister Lars Løkke Rasmussen. Derudover præsenterer vi en række spændende top key note speakers fra ind- og udland.

Programmet sluttes med et brag af en branchefest så reserver både dag og aften

Tilmeld dig her

Årsdagen sætter i år fokus på, hvordan den digitale udvikling skaber grundlag for nye services, bedre gæsteoplevelser og optimering af driften.

Blandt dagens mange internationale speakers kan du bl.a. møde den europæiske topchef fra Hilton Worldwide, Jochem-Jan Sleiffer. Med over 825.000 værelser fordelt på 5.400 hoteller i 106 lande er Hilton en af verdens største hotelkæder, og Jochem-Jan Sleiffer har som Senior Vice President ansvaret for det europæiske marked, fra Hilton Amsterdam Schiphol Airport i vest til Hilton Batumi ved Sortehavet i øst.

På HORESTA Årsdag fortæller han om Hiltons visioner for morgendagens digitale gæsteoplevelse – herunder udviklingen af fremtidens gennemdigitaliserede hotelværelse.

Log ind