Et nyt redskab vil fremover kunne give HORESTA-medlemmer med en Nets-indløsningsaftale uvurderlig indblik i deres kunders købsadfærd.

Nets har udviklet en gratis app, Nets MyPayments. Med den på smartphonen kan du få adgang til et datasæt, der langt overgår, hvad de fleste små og mellemstore virksomheder har adgang til i dag. En viden, som kan bruges til at planlægge og strukturere fremtidigt salg, indkøb, bemanding m.v.

Når du downloader Nets MyPayments, kan du følge udviklingen for din omsætning hele tiden og lynhurtigt på din smartphone. Du får viden om, hvilke tidsrum, der er mest attraktive, så du bedre kan planlægge vagtplanerne. Derudover kan du se, hvilke lande kunderne er fra, og hvor loyale de er i din forretning. På den måde kan du optimere din drift, dit produkt og din service – så du kommer helt tæt på kunderne, og oplevelsen bliver i top.

Læs mere på https://www.nets.eu

Har du fået læst?

HORESTA har fået nyt look

HORESTA er stolte af at kunne præsentere en ny hjemmeside og et nyt nyhedsbrev, hvor brugervenligheden er i højsædet

Kursus: Vil du have større indblik i overenskomsten?

Har du brug for at få opfrisket overenskomstens vigtigste elementer? Så har du nu muligheden. HORESTA afholder nemlig overenskomstkursus i Fredericia den 30. oktober, hvor HORESTAs advokater gennemgår hovedpunkterne i overenskomsten. Og der er stadig plads til dig og dine kolleger.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne