Et nyt redskab vil fremover kunne give HORESTA-medlemmer med en Nets-indløsningsaftale uvurderlig indblik i deres kunders købsadfærd.

Nets har udviklet en gratis app, Nets MyPayments. Med den på smartphonen kan du få adgang til et datasæt, der langt overgår, hvad de fleste små og mellemstore virksomheder har adgang til i dag. En viden, som kan bruges til at planlægge og strukturere fremtidigt salg, indkøb, bemanding m.v.

Når du downloader Nets MyPayments, kan du følge udviklingen for din omsætning hele tiden og lynhurtigt på din smartphone. Du får viden om, hvilke tidsrum, der er mest attraktive, så du bedre kan planlægge vagtplanerne. Derudover kan du se, hvilke lande kunderne er fra, og hvor loyale de er i din forretning. På den måde kan du optimere din drift, dit produkt og din service – så du kommer helt tæt på kunderne, og oplevelsen bliver i top.

Læs mere på https://www.nets.eu

Har du fået læst?

Kom til dialogmøder og deltag i debatten om ny overenskomst

HORESTA Arbejdsgiver er i fuld gang med de indledende forberedelser til de kommende overenskomstforhandlinger primo 2020. Jeres virksomhed har mulighed for at præge erhvervets nye overenskomster, og HORESTA inviterer til dialogmøder i hele landet.

Guide: Sådan håndterer du væggelus

Både virksomheder og gæster frygter dem. Væggelus. Desværre er de ikke nemme at forebygge, men der er alligevel forholdsregler, fortæller virksomheden Anticimex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne