Et nyt redskab vil fremover kunne give HORESTA-medlemmer med en Nets-indløsningsaftale uvurderlig indblik i deres kunders købsadfærd.

Nets har udviklet en gratis app, Nets MyPayments. Med den på smartphonen kan du få adgang til et datasæt, der langt overgår, hvad de fleste små og mellemstore virksomheder har adgang til i dag. En viden, som kan bruges til at planlægge og strukturere fremtidigt salg, indkøb, bemanding m.v.

Når du downloader Nets MyPayments, kan du følge udviklingen for din omsætning hele tiden og lynhurtigt på din smartphone. Du får viden om, hvilke tidsrum, der er mest attraktive, så du bedre kan planlægge vagtplanerne. Derudover kan du se, hvilke lande kunderne er fra, og hvor loyale de er i din forretning. På den måde kan du optimere din drift, dit produkt og din service – så du kommer helt tæt på kunderne, og oplevelsen bliver i top.

Læs mere på https://www.nets.eu

HORESTA-formand raser mod nye pladser til autocampere

Det kan aldrig være en kommunal opgave at tilbyde gratis overnatning til turister, siger campingpladsejer – udvalgsformand ser sagen i sammenhæng med muligheden af at indføre kontrol af brugen af p-pladser til autocampere.

Log ind