Et nyt redskab vil fremover kunne give HORESTA-medlemmer med en Nets-indløsningsaftale uvurderlig indblik i deres kunders købsadfærd.

Nets har udviklet en gratis app, Nets MyPayments. Med den på smartphonen kan du få adgang til et datasæt, der langt overgår, hvad de fleste små og mellemstore virksomheder har adgang til i dag. En viden, som kan bruges til at planlægge og strukturere fremtidigt salg, indkøb, bemanding m.v.

Når du downloader Nets MyPayments, kan du følge udviklingen for din omsætning hele tiden og lynhurtigt på din smartphone. Du får viden om, hvilke tidsrum, der er mest attraktive, så du bedre kan planlægge vagtplanerne. Derudover kan du se, hvilke lande kunderne er fra, og hvor loyale de er i din forretning. På den måde kan du optimere din drift, dit produkt og din service – så du kommer helt tæt på kunderne, og oplevelsen bliver i top.

Læs mere på https://www.nets.eu

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind