Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi? Og hvor findes de bedste råvarer egentlig? En ny HORESTA Masterclass vil blandt andet fortælle, hvordan man objektivt kan tale om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område.

Disse spørgsmål er omdrejningspunktet for en Masterclass, som HORESTA er værter for på Aarhus Food Festival den 9. september kl. 10.00-12.30.

Deltagerne kan blandt andet høre om:

Kokkens erfaringer fra det kulinariske rejsehold

Madoplevelserne bliver løftet i hele landet med rådgivning og ideudveksling mellem kokkene. Få tips og tricks til at udvikle dit menukort og forbedre det med lokale fødevarer.

Professorens fornemmelser for smag

Kogekunst og smagens fysiske dimension. At lave mad bliver i høj grad en øvelse i at frembringe en ønsket mundfølelse. Få inspiration til mere spændende og alsidigt køkken med masser af overraskelser.

Bønder og kokkens satsning på det kulinariske spor som forretning

Hvordan kan man kortlægge en kulinarisk kvalitet, og derudover også være objektiv, når man taler om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område (terroir)? Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi?

 

Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig her. Det er gratis for medlemmer af HORESTA inkl. entré til Food Festival.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Designhostel i Aarhus får eksklusivt madunivers

I april 2020 åbner Brøchner Hotel et nyt hostel i Aarhus, når det gamle Hovedbibliotek bliver til Book1 Design Hostel. Her kan gæster fra hele verden ikke bare nyde overnatninger i behagelige omgivelser - de får også mulighed for at gå på opdagelse i et madunivers med en lang række lækre fristelser fra den Aarhus-etablerede gastronomiske iværksættervirksomhed MIB, skriver Randers Amtsavis.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Verdens største ungdomsorganisation kalder til kongres i Aarhus

Mere end 1500 delegerede i alle aldre, som arbejder med børn og unge verden over, sætter i 2022 kursen mod Aarhus, når byen danner rammen om endnu en international begivenhed. Omdrejningspunktet er børn og unges vilkår og muligheder i det globale samfund, når YMCAs verdensrådsmøde afholdes i sommeren 2022. Det er KFUM og KFUK i Danmark, som byder velkommen, og Aarhus er netop blevet valgt som værtsby. Mødet, der afholdes hvert fjerde år, sætter ligeledes fokus på frivillighed og bæredygtighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne