Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi? Og hvor findes de bedste råvarer egentlig? En ny HORESTA Masterclass vil blandt andet fortælle, hvordan man objektivt kan tale om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område.

Disse spørgsmål er omdrejningspunktet for en Masterclass, som HORESTA er værter for på Aarhus Food Festival den 9. september kl. 10.00-12.30.

Deltagerne kan blandt andet høre om:

Kokkens erfaringer fra det kulinariske rejsehold

Madoplevelserne bliver løftet i hele landet med rådgivning og ideudveksling mellem kokkene. Få tips og tricks til at udvikle dit menukort og forbedre det med lokale fødevarer.

Professorens fornemmelser for smag

Kogekunst og smagens fysiske dimension. At lave mad bliver i høj grad en øvelse i at frembringe en ønsket mundfølelse. Få inspiration til mere spændende og alsidigt køkken med masser af overraskelser.

Bønder og kokkens satsning på det kulinariske spor som forretning

Hvordan kan man kortlægge en kulinarisk kvalitet, og derudover også være objektiv, når man taler om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område (terroir)? Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi?

 

Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig her. Det er gratis for medlemmer af HORESTA inkl. entré til Food Festival.

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver

Log ind