Corona-krisen har sat sine tydelige spor og påvirker fortsat restaurationsbranchen i høj grad. Følg med i udviklingen og sammenlign med tal fra de seneste år:

Download one-pager med nøgletal fra restaurantbranchen som den så ud før Corona.
Vi har sammenfattet de væsentligste nøgletal for omsætning, antal virksomheder, beskæftigelse m.v. i restaurantbranchen på en enkelt side. Hvis du er medlem, er du velkommen til at kontakte os for mere viden om branchen.

Download vores one-pager her (pdf)

 

For yderligere information kontakt:

For yderligere information kontakt:

Malthe-1920x1280.jpg
Økonomisk konsulent
Malthe Haubo Christensen

Restaurantkædeliste

Her kan du finde en oversigt over restaurantkæder på det danske marked med antal enheder per kæde.

Indholdet på denne side er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Har du fået læst?

Efter tvangslukning: Erhvervet tabte mere end 10 mia. kr. i årets første fire måneder

10,7 mia. kr. i tabt omsætning. Det viser en ny opgørelse fra Danmarks Statistiks for hotel- og restauranterhvervet fire første måneder i år. Størstedelen af perioden var karakteriseret ved tvangslukning af spisestederne, der kunne mærkes i hele erhvervets værdikæde. Restauranterne, barerne og cafeerne fik først lov at åbne den 21. april.

Mangel på arbejdskraft koster ordrer i restauranterne

Restauranter rundt om i landet har i øjeblikket travlt med at indhente den fortabte tid, der hedder nedlukningen af Danmark som følge af pandemien. Flere restauranter kan dog ikke give den fuld skrue, som de måske har ønsket, da der er så stor en mangel på arbejdskraft, at de må takke nej til ordrer og udvidede åbningstider. Det siger HORESTA til FødevareWatch.dk.

Ny direktør er udpeget i McDonalds' nordiske forretning

Nordens førende fastfoodkæde McDonalds har fået en ny adm. direktør i form af svenske Mats Hörnell. Det skriver kæden i en pressemeddelelse ifølge FødevareWatch.dk. Hvis navnet lyder bekendt for nogen, er det fordi, at Mats Hörnell for lidt over ti år siden havde jobbet som udviklingschef i McDonals i Sverige. Han skiftede siden til den svenske kaffekæde Waynes Coffee i rollen som adm. direktør.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne