Corona-krisen har sat sine tydelige spor og påvirker fortsat restaurationsbranchen i høj grad. Følg med i udviklingen og sammenlign med tal fra de seneste år:

Download one-pager med nøgletal fra restaurantbranchen som den så ud før Corona.
Vi har sammenfattet de væsentligste nøgletal for omsætning, antal virksomheder, beskæftigelse m.v. i restaurantbranchen på en enkelt side. Hvis du er medlem, er du velkommen til at kontakte os for mere viden om branchen.

Download vores one-pager her (pdf)

 

For yderligere information kontakt:

For yderligere information kontakt:

Malthe-1920x1280.jpg
Økonomisk konsulent
Malthe Haubo Christensen

Restaurantkædeliste

Her kan du finde en oversigt over restaurantkæder på det danske marked med antal enheder per kæde.

Bliv medlem af HORESTA og få adgang til endnu mere relevant indhold og flere fordele

Har du fået læst?

Kort før genåbning: Bøfkæde får ny millionhjælp fra ejere

Restaurantkæden Jensens Bøfhus har fået en ny kapitalindsprøjtning på 14 mio. kr. fra ejerkredsen for at holde driften kørende. Det skriver Finans. Først på året fik kæden tilført 50 mio. kr., men adm. direktør Anders Nikolaisen kan nu se lys for enden af tunnellen. Fra 21. april kan restauranter åbne for udeservering, og det har Jensens Bøfhus tænkt sig at benytte sig af.

Presset restauratør før åbning: Mangler personale hele vejen rundt

Snart kommer den længe ventede delvise genåbning, som restaurationsbranchen har sukker efter i næsten et halvt år. Men forude venter stadig flere udfordringer, før det kan blive godt igen for en hårdt presset branche. Det genkender Nils Holm, som er indehaver af Restaurant Latinerly i Viborg. Han mangler folk i alle kategorier, skriver TV MidtVest.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne