HORESTAs analyser af erhvervet
HORESTA Viden & Udvikling udarbejder løbende analyser, som sætter fokus på hotel-, restaurant- og turismeerhvervets udvikling og udfordringer.
HORESTA Viden & Udvikling udarbejder løbende analyser, som sætter fokus på hotel-, restaurant- og turismeerhvervets udvikling og udfordringer.
I HORESTA kommunikerer vi med omverden via en bred vifte af kanaler. Vi vil nemlig gerne møde vores medlemmer, hvor de er og i øjenhøjde. Her kan du få et overblik over, hvor HORESTA deler sin rådgivning og branchens gode historier.
HORESTA Viden & Udvikling udarbejder løbende analyser, som sætter fokus på hotel-, restaurant- og turismeerhvervets udvikling og udfordringer.
HORESTA kæmper for branchens interesser bl.a. på Christiansborg, i kommuner, i regioner og i EU.
I HORESTA kommunikerer vi med omverden via en bred vifte af kanaler. Vi vil nemlig gerne møde vores medlemmer, hvor de er og i øjenhøjde. Her kan du få et overblik over, hvor HORESTA deler sin rådgivning og branchens gode historier.
I arbejdet med at styrke dansk gastronomi er HORESTA bl.a. hovedarrangør af det årlige DM for professionelle kokke og tjenere, Årets Kok og Årets Tjener, samt Elevkonkurrencerne for tjenere, kokke (hvor vinderne kvalificerer til de Nordiske Mesterskaber) samt for catere og receptionister. Læs mere om Årets Kok, Årets Tjener, Årets Elev, Bocuse d'Or og DM i Skills.
Bæredygtighed har længe været et prioriteret område i HORESTA og gennem en målrettet indsats med ESG arbejder HORESTA for at skabe attraktive arbejdspladser, passe på miljøet og tage ansvar som branche. HORESTA hjælper vores medlemmer med at forstå den nye lovgivning og med at indrapportere efter de nye krav.
ESG Monitor er HORESTAs ESG-værktøj, der er skræddersyet til hotel-, restaurant- og turismeerhvervet.