500 offentlige opgaver årligt til HORESTA-medlemmer
En forudsætning for at du kan vinde opgaverne er, at du ved hvornår de udbydes. Ellers får du ikke din andel af den forretning, som udbuddene inden for dit fagområde udgør.

Skræddersyet til dit fagområde
I samarbejde med UdbudsVagten tilbyder HORESTA en skræddersyet og økonomisk favorabel udbudsovervågning til medlemmerne. Overvågningen sikrer, at du får besked når en opgave kommer i udbud inden for dit fagområde.

Overvågningen er skræddersyet til hvert af de tre fagområder:

  • Catering, Kantine, Restauration, Køkken, Mad
  • Hotel, Overnatning, Møder, Kurser, Konference
  • Rengøring, Vinduespolering

Du får besked
Udbudsovervågningen er markedets mest sikre og komplette. UdbudsVagten overvåger alle udbud fra den offentlige og halvoffentlige sektor – store som små.

Du skal ikke bruge kostbar tid på, at holde dig orienteret om, hvornår en relevant opgave kommer i udbud. Du får direkte besked via en mail, hver gang det er tid til at afgive tilbud på opgaverne. Intet overses.

Økonomi
Udbudsovervågning af et fagområde koster kr. 4.400,- det første år, og der efter kr. 6.400,- om året eksklusive moms.

Det er let at tilmelde sig
Du skal blot vælge hvilket et af de tre fagområder du ønsker udbudsovervågning for. UdbudsVagten håndterer alt det praktiske vedrørende opsætning og support.

Tilmelding sker direkte til UdbudsVagten på tlf. 70 23 90 80 eller via mail til [email protected]

Om UdbudsVagten
UdbudsVagten er et førende dansk konsulentfirma med speciale i salg og tilbudsgivning til det offentlige. Virksomheden er dybt specialiseret i offentlig privat samhandel og arbejder aktivt på at forenkle samhandlen mellem den offentlige sektor og private leverandører. Løsningerne er baseret på markedsledende søgeteknologi og analysearbejde, der udføres af uddannede informationsspecialister. Læs mere på www.udbudsvagten.dk

Nadeem 440X306
Medlemschef
Nadeem Wasi

Jan Fischer
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer