Som medlem af HORESTA får du Nordens bedste elektroniske egenkontrol til en særligt fordelagtig pris. Du får adgang til HORESTAs elektroniske branchekode – og du sparer 20 pct. på oprettelsen i eSmiley-systemet.

Som kunde hos eSmiley er du altid klar til kontrolbesøg. eSmiley tager hånd om det praktiske og formelle omkring din egenkontrol. Og tilpasser den netop dit behov. Alt du skal gøre er at udføre kontrollerne.

eSmileys elektroniske egenkontrol giver dig:

  • Daglig liste over kontroller
  • SMS og mailalarm
  • Ajour med lovgivningen
  • Gode kontrolbesøg
  • Support og vejledning

eSmiley er Skandinaviens største leverandør af elektronisk egenkontrol og virksomhedens enkle systemer bruges bredt i branchen  - lige fra foodtrucks, restauranter og institutionskøkkener til engros, kantineoperatører og internationale produktionsvirksomheder.

Du kan bruge eSmileys brugervenlige egenkontrolprogram uden at vide noget som helst om computere og elektronik. Alle kontroller og rapporter klares med få klik.

For yderligere information: 

Marco Chimento Lauridsen

[email protected]

70 26 55 55 

Så nemt er det at bruge elektronisk egenkontrol

eSmileys kunder om elektronisk egenkontrol

“eSmiley digital egenkontrol er et super godt værktøj, der gør det nemmere for vores drift at efterleve aktuelle krav og love.”

Peter Overbye, Catering Excellence Konsulent, ISS Facility Services A/S

“Med eSmileys elektroniske egenkontrol kan jeg som administrator let selv gå i systemet og kigge på de udførte kontroller. Hvis det ikke var i et elektronisk system ville jeg være tvunget til at befinde mig fysisk på lokationen for at kontrollere sådanne ting.”

Helle Madsen, Kvalitetskoordinator, LØGISMOSE MEYERS  A/S

“eSmiley letter den papiradministrative arbejdsbyrde for alle medarbejdere”.

Ida CarstensDriftsudviklingskonsulent, Sunset Boulevard

For yderligere information kontakt:

For yderligere information kontakt:

Jan Fischer
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer

Fødevarekontrol

Når fødevarekontrollen kommer på besøg, er det vigtigt at være skarp på, hvilke regler I skal leve op til. Men både før og under kontrolbesøget kan det være afgørende at følge nogle få og simple råd, der i den sidste ende kan få stor betydning. Det er for eksempel helt afgørende at have styr på, hvad fødevarekontrollen kan og må, og hvordan man kan sikre sig mulighed for at kunne klage bagefter. Har man styr på det, er man meget bedre stillet ved at kontrolbesøg og i tiden bagefter. Få HORESTAs 5 gode råd til fødevarekontrol på denne side.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne