Payment1.gif

Sony Music advarer mod hotelsvindel

Mindst 15 gange på et halvt år har Sony Music modtaget regninger fra hoteller rundt om i Danmark udstedt til en mand, som har udgivet sig for at være medarbejder hos Sony Music. Det er han bare ikke.

Læs hele historien her.

Visitor5.jpg

Læs det nye Visitor

66 deltagere fra 63 lande dystede i fem dage ved verdensmesterskaberne for sommeliers. VM-sølvet gik til danske Ninna Højgaard Jensen, og i det nye Visitor fortæller hun, hvordan passionen for vin har udviklet sig, og hvorfor hun drages til konkurrencer. Til daglig er hun chefsommelier på Michelin-restauranten Kong Hans Kælder i København, og hun deler også sine fremtidsdrømme i interviewet.

Læs hele historien i det nye Visitor her

HORESTA_W-transp.gif BLIV MEDLEM

HORESTAs ydelser vedrørende juridisk rådgivning af personalekontrakter samt diverse personalesager i ansættelsesforholdet, sætter vi stor pris på. Med HORESTA får vi kompetente og hurtige svar fra rådgiverne.

Dertil har der været fin rådgivning omkring GDPR og implementering af, hvilke tiltag der var nødvendig i forhold til lovgivningen. Desuden er den årlige inspirationsdag (HORESTA Årsdag) også med til, at  man holder sig ajour med, hvad der sker i vores branche, og hvilke trends der er på vej.

Einar Kring, direktør, Best Western Hotel Fredericia 

Læs mere om medlemskab

GÆSTERNE VIL HAVE GRØNNE HOTELLER

Bæredygtighed er på alles læber, og det er i endnu højere grad end tidligere blevet et parameter, som forbrugerne navigerer efter. Det mærker man også i hotelerhvervet, men for mange virksomheder er det ansvarlige fokus ikke nyt. Antallet af miljømærkede hotelværelser i Danmark har nemlig oplevet stor vækst de senere år.

I 2008 var 15 pct. af værelserne på det danske hotelmarked miljømærkede. Ved indgangen til 2019 var tallet steget til hele 50 pct. Langt størstedelen er certificerede ved turismens miljømærke, Green Key, som HORESTA har været med til at udvikle.

Sekretariatschef i Green Key, Mikal Holt Jensen, fortæller, at han oplever en stigende interesse fra virksomheder, der ønsker at kunne imødekomme gæsternes forespørgsler, når de rejsende efterlyser dokumentation for hotellets fokus på miljørigtig drift.

VIDEO
"Arbejdskraft er det mest oversete tema i valgkampen"

Spørger man hoteller og restauranter, hvad deres største udfordring er, svarer størstedelen rekruttering af kvalificerede hænder og motiverede hoveder. Derfor havde HORESTA mandag formiddag inviteret fire toppolitikere til at give deres bud på, hvor fremtidens arbejdskraft skal komme fra. 

Har du sikret dig billet til stor fødevaremesse?

Bite Copenhagen finder sted i slutningen af august, og du kan allerede nu registrere dig gratis.

Lad dig inspirere af spændende udstillere og innovative talere, når Bite Copenhagen den 28. og 29. august finder sted i Bella Center.

Læs mere om historien her.

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

HORESTA giver medlemmerne det fulde overblik over den nye ferielov. Skal I med til gå-hjem-mødet i september?

Har du styr på de nye regler i ferieloven? HORESTA klæder medlemmerne på til et gå-hjem-møde i september.

Læs mere her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne