HORESTAs Normtalsanalyse giver et unikt indblik i hotellernes og restauranternes økonomi. Analysen er baseret på regnskaber og supplerende oplysninger fra flere end 800 deltagende virksomheder. HORESTA inddeler virksomhederne i 18 forskellige kategorier, som gør det muligt at sammenligne egne nøgletal med et gennemsnit af tilsvarende virksomheder i branchen.

Vidste du for eksempel, at:

  • 55,9 pct. af hotellerne og 46,8 pct. af restauranterne har overskud?
  • det gennemsnitlige hotel i den nyeste analyse har forbedret overskuddet med 2,6 pct.-point i forhold?
  • den gennemsnitlige restaurant i den nyeste analyse har forbedret overskuddet med 0,6 pct.-point i forhold til 2015?

Data og tal fra de enkelte virksomheder er fortrolige og offentliggøres ikke i analysen.

Deltager din virksomhed i analysen, får I både en personlig tilbagemelding fra os, hvor du kan se, hvordan din virksomheds økonomi er sammenlignet med andre, og I kan få den samlede analyse til en favorabel pris. Analysen er et unikt værktøj til for eksempel at lægge budget og til driftsoptimering. HORESTA bruger ofte Normtalsanalysen i organisationens rådgivningsindsats.

Priser

Er du interesseret i dit eget eksemplar af Normtalsanalysen? Her kan du se prisen (Alle priser er ekskl. moms)

1.000 kr. for medlemmer af HORESTA
2.200 kr. for ikke-medlemmer af HORESTA

Har du indberettet til årets normtalsanalyse, kan den købes til særpris:
400 kr. for medlemmer, som har indberettet
1.000 kr. for ikke-medlemmer af HORESTA, som har indberettet

Vil du vide mere, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på analyse@horesta.dk.

 

x

Fandt du hvad du søgte – kunne du bruge siden?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne