HORESTAs Normtalsanalyse giver et unikt indblik i hotellernes og restauranternes økonomi. Analysen er baseret på regnskaber og supplerende oplysninger fra flere end 800 deltagende virksomheder. HORESTA inddeler virksomhederne i 18 forskellige kategorier, som gør det muligt at sammenligne egne nøgletal med et gennemsnit af tilsvarende virksomheder i branchen.

Vidste du for eksempel at:

  • 55,9 pct. af hotellerne og 46,8 pct. af restauranterne har overskud?
  • det gennemsnitlige hotel i den nyeste analyse har forbedret overskuddet med 2,6 pct.-point i forhold til året før?
  • den gennemsnitlige restaurant i den nyeste analyse har forbedret overskuddet med 0,6 pct.-point i forhold til året før?

Data og tal fra de enkelte virksomheder er fortrolige og offentliggøres ikke i analysen.

Deltager din virksomhed i analysen, får I en personlig tilbagemelding fra os i form af vores afvigelsesskema, der punkt for punkt viser hvordan din virksomhed klarer sig i sin kategori. Derudover får I den samlede analyse til en favorabel pris.

Analysen er et unikt værktøj til især budgetplanlægning og driftsoptimering. HORESTA bruger ofte Normtalsanalysen i vores rådgivningsindsats.

Priser

Er du interesseret i dit eget eksemplar af Normtalsanalysen?

Priserne for Normtalsanalysen er (alle priser er ekskl. moms):

1.000 kr. for medlemmer af HORESTA
2.200 kr. for ikke-medlemmer

Har du indberettet til årets normtalsanalyse, kan den købes til særpris:

400 kr. for medlemmer af HORESTA, som har indberettet
1.000 kr. for ikke-medlemmer, som har indberettet

Vil du vide mere, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på analyse@horesta.dk.

For yderligere information kontakt:

Michael
Økonomisk konsulent
Michael Jensen
x

Fandt du hvad du søgte – kunne du bruge siden?

DOWNLOAD

Læs her forordet, resuméet og indholdsfortegnelsen til HORESTAs Normtalsanalyse 2016/2017 og få et præcist billede af hvad analysen indeholder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne