Er caféer mere populære end restauranter, og hvordan udvikler danskernes brug af takeaway sig egentlig? Få svarene og bliv klogere på danskernes udespisevaner i HORESTAs analyse.

HORESTA laver løbende analyser af hotel-, restaurant- og turisterhvervet, og i denne præsentation kan du blandt andet læse, hvilke danskere der er de flittigste brugere af restauranterhvervet, og hvor de  går hen, når de skal slukke tørsten og stille sulten.

Driver du en restaurant, en café eller et hotel, kan du nu få HORESTAs seneste analyse af danskernes udespisevaner - helt gratis. Du skal blot udfylde formularen her på siden.

Analysen er i pdf-format med tekst og grafiske illustrationer.

For yderligere information kontakt:

Send mig analysen
gratis

Driver du en restaurant, en café eller et hotel, kan du nu få HORESTAs seneste analyse af danskernes udespisevaner - helt gratis. 

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig analysen per mail. Du accepterer samtidig at HORESTA må kontakte dig.

Kontaktoplysninger

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne