Vi madhåndværkere elsker mad og vores råvarer. Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. 
Megen fokus på madspild forgår ikke i øjenhøjde med ansatte i køkkener. Dette projekt inddrager og bruger den ekspertise, vi allerede har i branchen, og får det spredt, så almindelige mennesker kan forstå det.
Branchen er eksperterne, men vi kan fortsat lære af hinanden. Så vær med til at dele dine råd, ideer og opskrifter, som kan nedbringe madspild uden det går udover kvaliteten af maden og din arbejdsdag.
Du vil være med til at sprede indsatsen i branchen og inspirere amatørkokke i hele landet - og vinde en tur til VM for kokke i Lyon.
x

Fandt du hvad du søgte – kunne du bruge siden?

Læs mere her
om madspild

BRANCHENYHEDER

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne