Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Megen fokus på madspild foregår ikke i øjenhøjde med ansatte i køkkener, og det vil vi lave om på ved at inddrage og bruge den ekspertise vi allerede har i branchen og få det spredt, så almindelige mennesker kan forstå det. Dit køkken vil være med til at afprøve og udvikle praktiske værktøjer og initiativer til at nedbringe madspild uden det går udover kvaliteten af maden og din arbejdsdag. Du vil samtidig kunne være med til at sprede indsatsen til branchen og vise at branchen er en del af løsningen for at minimere madspild i Danmark.

Dermed har din virksomhed muligheden for at få indflydelse på projektet, blive set i branchen og være frontrunner på området.

Projektet gennemføres i 2018 og er støttet af Miljøstyrelsen. Der vil ikke være nogen udgifter forbundet med deltagelse i projektet. 

Vil I høre mere om projektet eller tilmelde jer, kan I kontakte HORESTAs miljøchef, Mikal Holt Jensen.

For yderligere information kontakt:

For yderligere information kontakt:

x

Fandt du hvad du søgte – kunne du bruge siden?

Læs mere her
om madspild

BRANCHENYHEDER

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne