Guldsmeden-440x306.gif

PERSONLIGHED ER GULD VÆRD PÅ GULDSMEDEN

VÆRT

Med deres innovative design og bæredygtige tilgang har Sandra og Marc Weinert skabt et imponerende hotelbrand. Alligevel er det tydeligt, at grundpillen i Guldsmeden Hotels charmerende familieimperium er den personlige stemning. Den skaber Sandra ved et tæt og sjovt forhold til medarbejderne. Hvis de er glade, smitter det nemlig af på gæsterne, mener hun.

Læs hele artiklen om Sandra og Marc Weinert.

Geranium-440x306.gif

FRA KANTINE TIL BOCUSE D'OR

GEJST

Ronni Vexøe Mortensen er souschef på den trestjernede Michelin-restaurant Geranium, og repræsenterer til efteråret Danmark ved Bocuse d’Or i Estland. HORESTA bringer interview med ham i VISITOR.

Læs hele interviewet med Ronni Vexøe Mortensen.

DealOrNoDeal-440x306.gif

DEAL OR NO DEAL?

HEAD TO HEAD

VISITOR har sat to restauratører stævne til en snak om fordele og ulemper ved at udbyde sit produkt på tilbud. Mød Thomas Gaarde, der er indehaver af blandt andet Krogs Fiskerestaurant samt Bo Jakobsen, der driver spisestedet Restaurationen i Møntergade på 29. år.

Læs hvad de to restauratører mener om deals.

dinner-for-one-1-1920x1280.jpg

DINNER FOR ONE

EXPLORER

De tager pladser fra andre gæster og bestiller ikke nok mad og vin. Single diners er ofte upopulære på restauranter. Men nu viser splinternye tal fra amerikansk analysebureau, at flere spiser ude alene end som par. Det har en fornem restaurant i den amerikanske millionby, Denver, taget konsekvensen af og yder nu særlig høj service til netop single diners.

Læs hele artiklen.

Dragoer-Badehotel-1920x1280.jpg

PLUDSELIG VAR INTET SOM FØR

GLIMT

Intet var som før, da Covid-19 kastede sin skygger ind over hotel- og restauranterhvervet. Dragør Badehotel var bare én af mange virksomhede, som lukkede ned, og køkkenchef, Haitham Mosleh, måtte sælge take away fra restaurantens menukort.

VISITORCollage0120.jpg

LÆS TIDLIGERE UDGAVER AF VISITOR

BLIV OPDATERET

HORESTAs branchemagasin VISITOR udkommer seks gange om året i godt 10.000 eksemplarer, med både store og små nyheder fra erhvervet samt interviews med og portrætter af de toneangivende aktører i branchen.

Læs udvalgte artikler fra de seneste udgaver.

Vil du have abonnement
på VISITOR?

VISITOR går tættere på de profiler, som er med til at flytte grænserne i erhvervet. VISITORs mange nye formater skal forene indsigt og udsyn, der tilsammen skal inspirere jer til både effektivisering af driften og nytænkning af virksomhedens måde at drive forretning.

VISITOR forener forretningsforståelse med det personlige. Det traditionelle med det nye.

Få 6 numre af VISITOR for 999,00 kr.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne