Servicebranchernes rengøring, facility management og kantine/ catering løsninger har gennem de seneste år været i rivende udvikling og skabt vækst og øget beskæftigelse.

Virksomhederne i servicebranchen tilbyder service til det øvrige private erhvervsliv og offentlige virksomheder, og der er hård konkurrence om kunderne. Konkurrencen fører nye services og produkter med sig eksempelvis tilbyder kantine/ cateringbranchen måltidsløsninger for danskerne på arbejdspladsen, men servicen udvides med stor hast også med blandt andet catering og mulighed for at købe fødevarer og måltider med hjem fra kantinen.

Servicebranchens vigtigste ressource er medarbejderne. Det er en beskæftigelsestung branche, hvor der er ansat mange unge medarbejdere og medarbejdere med udenlandsk baggrund. Branchen har skabt mange nye jobs, men er stærkt udfordret af manglen på arbejdskraft. Derfor er mulighederne for at effektivisere og optimere arbejdsgange og processer afgørende for branchen, ligesom ny teknologisk udvikling og mulighed for automatisering er helt central.

Download og læs hele analysen i boksen til højre.

For yderligere information kontakt:

x

Fandt du hvad du søgte – kunne du bruge siden?

DOWNLOAD

Download analysen af arbejdskraft i rengøringsbranchen

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne