Hotel Market Report 2018/2019


HORESTA har analyseret regnskabstal fra mere end 200 hoteller og inddelt dem i forskellige kategorier efter størrelse, beliggenhed og koncept. For hver hotelkategori kan du se en lang række nøgletal for både omsætning, omkostninger og indtjening.

Driver du hotel, giver de detaljerede nøgletal dig en pejling på, hvordan du klarer dig sammenlignet med lignende virksomheder i branchen, og hvor der eventuelt er optimeringsmuligheder i din drift.

Hotel Market Report er et uundværligt værktøj for dig, der til daglig arbejder med økonomi og ledelse i hotelbranchen eller for dig, som er i gang med at etablere ny virksomhed. Analysen anvendes desuden flittigt af revisorer, konsulenter og leverandører til branchen.

Prisen for HORESTA Hotel Market Report:

  • 500 kr. ekskl. moms for deltagende medlemmer
  • 1.000 kr. ekskl. moms for medlemmer
  • 2.000 kr. ekskl. moms for deltagende ikke-medlemmer
  • 2.500 kr. ekskl. moms for ikke-medlemmer

Bestil Hotel Market Report på shop.horesta.dk

Se indholdsfortegnelsen fra Hotel market Report 2018/2019

Du er også altid velkommen til at kontakte HORESTA Viden & Udvikling på [email protected] eller 35 24 80 80.

For yderligere information kontakt:

hotel5-440x306.jpg

LAVERE OVERSKUD PÅ HOTELLERNE I 2018

Hotellernes overskud er faldet fra 2016 til 2018. Det skyldes dog ikke, at selve driften er blevet mindre lønsom, men derimod ændringer i hotellernes ejerstruktur samt øgede huslejeomkostninger afledt af bl.a. renoveringer og udvidelser.

Læs hele artiklen her

hotel9-440x306.jpg

DENNE HOTELKATEGORI HAR ERHVERVETS STØRSTE OVERSKUD

HORESTAs analyseafdeling har nærstuderet regnskaber fra flere end 200 hotelvirksom-heder. Det danner grundlag for den mest detaljerede analyse af det danske hotel-erhverv. Her kan du blandt andet læse, hvilken type hoteller der genererer det største overskud.

Læs hele artiklen her

hotel31-440x306.jpg

FÅ OVERBLIKKET OVER KAPACITETSBOOMET

Konkurrencen på hotelmarkedet intensiveres med hvert nye værelse, der ser dagens lys, men toppen af kapacitetskurven er ikke nået endnu. Tusindvis af nye værelser vil tilslutte sig markedet i 2020 og 2021. Få det samlede overblik i HORESTAs nye Hotel Market Report.

Læs hele artiklen her

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne