Det bliver en travl sommer for kok Tanja Weber. I maj måned tiltrådte hun som ny køkkenchef på Hotel Odeons restaurant H.C. by Meyers. Men snart skal hun dele sin opmærksomhed og tid med spiseriet DEILIG, der senere på sommeren slår dørene op i en pavillon af glas og træ på det nye H.C. Andersens Hus Museum tegnet af den japanske stjernearkitekt Kengo Kuma.

Med rollen som delt køkkenchef er målet bedre at kunne arbejde med synergierne mellem de to spisesteder, der begge har en kærlighed til god mad og H.C. Andersen til fælles, men derudover henvender sig til forskellige målgrupper og anledninger.

”På DEILIG vil vi i høj grad fokusere på at skabe madoplevelser i dagtimerne, når museet er fyldt med besøgende, og derudover tager vi enkelte aftener i brug for at udforske forskellige formater i mødet med Andersens eventyrlige univers,” fortæller Tanja Weber og uddyber:

”Men vil man gerne spise 3-retters middag, eller er man en større gruppe af venner eller kollegaer, så er H.C. på Hotel Odeon den oplagte destination. På den måde kan stederne komplementere hinanden og danne rammen om oplevelser for mange flere mennesker.”

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne