Mens Sundheds og - Ældreministeriet arbejder på at få et Covid-19 vaccinepas klar til brug, spekulerer flere brancher nu i, hvordan sådan et pas kan sætte skub i hjulene, og få gæsterne tilbage på de store festivaller, i flyene til udlandet - og ind på restauranterne, skriver TV2Østjylland.

Ifølge ministeriet skal det være muligt at gå ind og printe passet ud fra borger.dk, og det er hensigten, at borgere skal kunne bruge passet, hvis andre lande på et tidspunkt indfører krav om at rejsende skal være vaccinerede. Passet er altså ikke umiddelbart tiltænkt restauranter eller festivaler, men idéen giver blandt andet håb i den hårdt trængte restaurationsbranche, fortæller formanden for HORESTA i Region Midtjylland, Jakob Beck Wätjen:

”Lige nu står jeg i en tom restaurant her på Vejlsøhus, og det vi gerne vil finde ud af, det er, hvordan vi kan få fyldt den her og andre restauranter. Og det (vaccine-passet, red.) er jo en måde og se på, hvordan kan man være mere sikker i sin omgang med gæsterne, og hvordan kan gæster føle sig trygge her hos os,  siger Jakob Beck Wätjen til TV2 Østjylland.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne