I opsvinget fra 2013 til 2019 var det ikke mindst bolig og energi samt mad og drikke, som danskerne brugte mange penge på. I forhold til tidligere opsving var der størst fremgang i forbruget af mad og drikke derhjemme samt besøg på restauranter, skriver Berlingske.
”Coronakrisen var og er en meget usædvanlig krise. Den har ramt nogle brancher ekstremt hårdt, andre nærmest slet ikke, og nogle har endda vundet under krisen. Når tingene forhåbentligt bliver mere normale i løbet af næste år, regner vi først og fremmest med at se massiv fremgang for dem, der nu er i knæ, såsom rejsebranchen, hotellerne og mange restauranter,” siger cheføkonom i Danske Bank Las Olsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Sunset Boulevard har fart på salget ud af huset
15-01-2021
-
Populær kæde vil åbne nye restauranter efter blodrødt år
15-01-2021
-
Erhvervsfolk skyder millionbeløb i Jensens Bøfhus
15-01-2021
-
14.000 kommunalt ansatte får gavekort til café- og teaterture
15-01-2021
-
»Underlig«forskel og huller i løn: Disse ting vil erhvervslivet ændre ved hjælpepakkerne
15-01-2021
-
Comwells største og første hotel i København
15-01-2021