(HORESTA bragte i sidste uge et presseklip fra Finans.dk, der gav indtrykket af, at de timeansatte er gået ned i løn. Dette er ikke korrekt).

Efter at have arbejdet på højtryk i dagevis, er ledelsen i Gorm's nu klar med en redningsplan, som er muliggjort af regeringens hjælpepakke og en ekstraordinær solidaritet og enighed mellem ejere, ledelse og medarbejdere.

 Ledelse og medarbejdere i Gorm's går, som en act of solidarity, 25 pct. ned i løn nu. Alle funktionæransatte har accepteret lønnedgangen og de timeansatte er sendt hjem med løn. Derved undgår Gorm's både fyringer og konsoliderer virksomheden i den kommende, usikre og vanskelige tid i restaurationsbranchen.

 Kamille Henriques, som er restaurantchef i Gorm's i Magstræde i København, siger:

”Vi føler os alle som en del af én stor familie, og det er ekstra tydeligt i disse dage, hvor alle medarbejdere bakker 100% op om ejere og ledelse og går den nødvendige ekstra mil for virksomhedens overlevelse. Vi glæder os helt vildt til at vende tilbage til arbejdet, og når vi gør det, bliver det med rygende varm pizza og vin til.”

Ejerne og ledelsen nåede hurtigt til enighed om redningsplanen. CEO i Gorm's, Christian Madsen, siger:

 ”Corona-krisen har bragt os i en ekstraordinært vanskelig situation, som kunne have været fatal for virksomheden, men alle i Gorm's har nu taget et ekstraordinært stort ansvar for at sikre, at den forretning, vi alle er så glade for, fortsætter. Enigheden i ledelsen, opbakningen fra vores topdedikerede medarbejdere og den kollektive lønregulering medfører, i kombination med regeringens hjælp, at vi hverken skal afskedige medarbejdere eller lukke. I det daglige yder alle en ekstraordinær indsats for gæsterne - nu yder ejere, ledelse og alle medarbejdere også en ekstraordinær indsats for virksomhedens overlevelse, og det gør mig både stolt og rørt, den fælles løsning er helt afgørende for hvordan Gorm’s kommer ud på den anden side af denne krise.”  

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne