På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Hotellet tilbyder nu abonnement på hotelydelser som rengøring, behagelige bløde håndklæder, fluffy dyner og puder, luksuriøse badeværelsesprodukter, samt en afslappende hotelmorgenmad på nærliggende hoteller.

“Vi spørger os konstant, hvordan vi bedre kan imødekomme vores gæsters behov, og hvordan hotellerne i højere grad kan være en del af vores gæsters hverdag og lette deres liv. En af de ting, som gæsterne fortæller os gang på gang, at det værste ved at bo på et hotel er, at de til sidst skal tjekke ud. Vi har taget dette til hjertet og drives af at tilbyde tjenester, der sletter forskellen mellem en hoteloplevelse og at være hjemme,” siger Christian Lundén, direktør for Future Business i Nordic Choice Hotels.

Har du fået læst?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne