Med 375 værelser og 15 suiter fordelt på i øjeblikket 12 værelseskategorier åbner Københavns nye luksushotel, Villa Copenhagen, den 1. april. Hotellet er en del af Petter Stordalens koncern Nordic Choice Hotels – i alt vil Villa Copenhagen koste den norske hotelkoncern 1,5 milliarder kroner med køb af den gamle Centralpostbygning fra 1912, renoveringen og indretningen, skriver Standby.dk.

Mens prisen på et standardværelse vil være omkring 2.000 kroner i døgnet, vil den dyreste suite – på 104 kvadratmeter – koste omkring 55.000 kroner, oplyser hotellets administrerende direktør, Peter Høgh Pedersen, til STANDBY.dk.

”Jeg regner med at vi vil være 175 medarbejdere, ikke alle er endnu ansat. Men da vi søgte serveringspersonale fik vi omkring 400 ansøgninger til omkring 30 stillinger. Til branchens diskussioner om der at der ikke er nok kvalificerede medarbejdere, må jeg bare sige, at det ikke umiddelbart er et billede, jeg kan genkende. Hvis man som arbejdsgiver er mere åben, er der flere at vælge imellem – er man omvendt mere fokuseret på, at det skal være hotelbranchefolk, så kan det måske godt blive svært. Man er nødt til at sno sig lidt i dag,” siger Peter Høgh Pedersen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne