Med 375 værelser og 15 suiter fordelt på i øjeblikket 12 værelseskategorier åbner Københavns nye luksushotel, Villa Copenhagen, den 1. april. Hotellet er en del af Petter Stordalens koncern Nordic Choice Hotels – i alt vil Villa Copenhagen koste den norske hotelkoncern 1,5 milliarder kroner med køb af den gamle Centralpostbygning fra 1912, renoveringen og indretningen, skriver Standby.dk.

Mens prisen på et standardværelse vil være omkring 2.000 kroner i døgnet, vil den dyreste suite – på 104 kvadratmeter – koste omkring 55.000 kroner, oplyser hotellets administrerende direktør, Peter Høgh Pedersen, til STANDBY.dk.

”Jeg regner med at vi vil være 175 medarbejdere, ikke alle er endnu ansat. Men da vi søgte serveringspersonale fik vi omkring 400 ansøgninger til omkring 30 stillinger. Til branchens diskussioner om der at der ikke er nok kvalificerede medarbejdere, må jeg bare sige, at det ikke umiddelbart er et billede, jeg kan genkende. Hvis man som arbejdsgiver er mere åben, er der flere at vælge imellem – er man omvendt mere fokuseret på, at det skal være hotelbranchefolk, så kan det måske godt blive svært. Man er nødt til at sno sig lidt i dag,” siger Peter Høgh Pedersen.

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Hotelkæde tager nyt redskab i brug i kampen mod madspild

I midten af januar 2020 gik de seks hoteller i Sinatur-kæden i gang med et ambitiøst måleprogram med FoodWaste fra eSmileys. Målingerne skal give Sinatur Hotel & Konference overblik over madspildet, så processen med at minimere det kan blive så effektiv som muligt. Allerede nu genanvender Sinatur-kæden 72 pct. af alt affald, og målet er, at hotellerne er 100 % affaldsfrie i 2030.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne