I dag tager HORESTA og de øvrige organisationer i ”De Fem Styrker” erhvervsministeren på rundtur i det nordjyske for at tage temperaturen på erhvervspolitikken i praksis, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Her vil vi både se eksempler på problemstillinger, som er blevet løst og givetvis møde nye udfordringer, som en aktiv erhvervspolitik vil kunne afhjælpe. Målet er vi fælles om - flere gode arbejdspladser og større indtjening til Nordjylland og resten af Danmark.

”Fem styrker, som danskerne og nordjyderne kan være stolte af, og som eksporterer for over 500 mia. kroner og står for omkring halvdelen af valutaindtjeningen. Det kan lyde fjernt, når så store tal slynges ud i avisen og kædes sammen med branchefællesskaber, som har eksport og indtjening for øje. Men det er tværtimod meget nært. For det er blandt andet i Nordjyllands baghave, pengene tjenes, og arbejdspladserne skabes,” skriver erhvervsminister, Simon Kollerup erhvervsminister (S), Ida Sofie Jensen koncernchef i LIF (Lægemiddelindustriforeningen), Lars Aagaard adm. direktør i Dansk Energi, Anne Lawaetz Arhnung adm. direktør, Anne H. Steffensen adm. direktør i Danske Rederier og Katia K. Østergaard adm. direktør i HORESTA.

Sammen lyder det fra skribenterne, at udfordringerne starter ude på arbejdspladserne i den daglige konkurrence med andre virksomheder i hele verden, men rammevilkårene ofte skal forbedres på Christiansborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne