Der er en ny mand i front for sushikæden Sticks'n'Sushi, der i Danmark har 12 butikker i Storkøbenhavn, og herudover også er tilstede i London og Berlin. Den nye mand på posten som adm. direktør er Andreas Karlsson, der tidligere har været driftschef i sushikæden, skriver FødevareWatch.dk.

I samme ombæring stopper Erik Preben Holm som bestyrelsesformand i sushikæden. Han bliver dog siddende i bestyrelsen. I stedet bliver Jens Aaløse formand for bestyrelsen. Han er koncerndirektør i TDC og sidder derudover i en række andre bestyrelser.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Over 1400 restauranter er gået konkurs i Storbritannien

Det er blevet sværere at drive restaurant i Storbritannien indenfor "casual dining"-segmentet, hvor kunder vender ryggen til kæder som Byron, Strada, Gourmet Burger Kitchen og Jamie Olivers restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne