Hvad betyder brexit? Ingen ved det. Ikke rigtigt, i hvert fald. Og netop usikkerheden og gætteriet gør det svært at drive forretning i Storbritannien, påpeger Andreas Karlsson, der er ny adm. direktør i Sticks'n'Sushi. Brexit er sushikædens største udfordring lige nu, lyder beskeden fra direktøren til Fødevarewatch.dk.

"Det er meget svært at forberede sig på noget, når vi ikke ved, hvilken vej det går. Vi opererer i det ukendte, og det er det mest bekymrende ved det her," siger Andreas Karlsson.

Sticks'n'Sushi åbnede sin første restaurant i Storbritannien i 2012 og driver nu otte steder i London – ni til oktober.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne