Hvad betyder brexit? Ingen ved det. Ikke rigtigt, i hvert fald. Og netop usikkerheden og gætteriet gør det svært at drive forretning i Storbritannien, påpeger Andreas Karlsson, der er ny adm. direktør i Sticks'n'Sushi. Brexit er sushikædens største udfordring lige nu, lyder beskeden fra direktøren til Fødevarewatch.dk.

"Det er meget svært at forberede sig på noget, når vi ikke ved, hvilken vej det går. Vi opererer i det ukendte, og det er det mest bekymrende ved det her," siger Andreas Karlsson.

Sticks'n'Sushi åbnede sin første restaurant i Storbritannien i 2012 og driver nu otte steder i London – ni til oktober.

Læs hele historien her.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne