Inde i Christian Bøjlunds restaurant står en plade med et sølvfarvet motiv, som han er ret stolt af. For det er bevis på, at hans restaurant "Frederiksgade 42" i Aarhus har det økologiske spisemærke i sølv. Det skriver TV2 Østjylland.

”Vi skal have økologi, vi skal have lokale råvarer, og lige så stille er vi med til at redde verden. Det handler om at tage valget. Hvis vi ikke skulle bruge tiden på at gøre jorden til et bedre sted at være, hvad faen skulle vi så bruge tiden på?” lyder det fra restauratøren. 

Sølvmærket viser, at 60-90 procent af maden i restauranten kommer fra økologiske råvarer, og det sidste lille nyk kommer snart.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne