Inde i Christian Bøjlunds restaurant står en plade med et sølvfarvet motiv, som han er ret stolt af. For det er bevis på, at hans restaurant "Frederiksgade 42" i Aarhus har det økologiske spisemærke i sølv. Det skriver TV2 Østjylland.

”Vi skal have økologi, vi skal have lokale råvarer, og lige så stille er vi med til at redde verden. Det handler om at tage valget. Hvis vi ikke skulle bruge tiden på at gøre jorden til et bedre sted at være, hvad faen skulle vi så bruge tiden på?” lyder det fra restauratøren. 

Sølvmærket viser, at 60-90 procent af maden i restauranten kommer fra økologiske råvarer, og det sidste lille nyk kommer snart.

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Restauratør er uforstående over politianmeldelse om menneskehandel

Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne