Inde i Christian Bøjlunds restaurant står en plade med et sølvfarvet motiv, som han er ret stolt af. For det er bevis på, at hans restaurant "Frederiksgade 42" i Aarhus har det økologiske spisemærke i sølv. Det skriver TV2 Østjylland.

”Vi skal have økologi, vi skal have lokale råvarer, og lige så stille er vi med til at redde verden. Det handler om at tage valget. Hvis vi ikke skulle bruge tiden på at gøre jorden til et bedre sted at være, hvad faen skulle vi så bruge tiden på?” lyder det fra restauratøren. 

Sølvmærket viser, at 60-90 procent af maden i restauranten kommer fra økologiske råvarer, og det sidste lille nyk kommer snart.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne