Line Juhl Kronow er født og opvokset på Bornholm. Line og hendes mand Peter startede processen med at købe Danhostel Sandvig tilbage i marts i år, hvor tankerne om at flytte til Bornholm og investere i vandrerhjemmet begyndte.

Peter er oprindeligt uddannet bygningssnedker og Line har siden 2012 været ansat på Danhostels hovedkontor i København og har et stort kendskab til Danhostels forretning, værdisæt og et godt netværk blandt de øvrige Danhostel værter. Parret ønsker at drive Danhostel Sandvig videre i sammen ånd som de tidligere ejere. De overtager stedet officielt 1. januar 2020 og forventer at åbne for sæsonen den 1. marts 2020.

Det er en fast tradition allerede fra det tidlige forår, at de første grupper af bl.a. lystfiskere begynder at komme til Allinge, hvor Danhostel Sandvig ligger, og de nye ejere glæder sig til at byde fiskerne velkomne, når de åbner i marts 2020, de nye ejere af Danhostel Sandvig udtaler:

”Vi glæder os rigtig meget til at skulle drive Danhostel Sandvig fra det nye år. Vi har allerede en række ønsker og planer for stedet, men allervigtigst for os er det at bevare den stemning og den ånd, som det tidligere værtspar Bettina og Per har været med til at skabe. Vi ønsker at drive et Danhostel som er rummeligt og som har plads til at byde alle typer gæster velkommen. Vigtige gæste er bl.a. de mange lystfiskere og lejrskoler, som vender tilbage til stedet år efter år, men også børnefamilier på ferie på Bornholm, glæder vi os til at byde velkommen. Vi kommer løbende til at starte renovering af værelserne og storkøkkenet”, fortæller parret.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne