Line Juhl Kronow er født og opvokset på Bornholm. Line og hendes mand Peter startede processen med at købe Danhostel Sandvig tilbage i marts i år, hvor tankerne om at flytte til Bornholm og investere i vandrerhjemmet begyndte.

Peter er oprindeligt uddannet bygningssnedker og Line har siden 2012 været ansat på Danhostels hovedkontor i København og har et stort kendskab til Danhostels forretning, værdisæt og et godt netværk blandt de øvrige Danhostel værter. Parret ønsker at drive Danhostel Sandvig videre i sammen ånd som de tidligere ejere. De overtager stedet officielt 1. januar 2020 og forventer at åbne for sæsonen den 1. marts 2020.

Det er en fast tradition allerede fra det tidlige forår, at de første grupper af bl.a. lystfiskere begynder at komme til Allinge, hvor Danhostel Sandvig ligger, og de nye ejere glæder sig til at byde fiskerne velkomne, når de åbner i marts 2020, de nye ejere af Danhostel Sandvig udtaler:

”Vi glæder os rigtig meget til at skulle drive Danhostel Sandvig fra det nye år. Vi har allerede en række ønsker og planer for stedet, men allervigtigst for os er det at bevare den stemning og den ånd, som det tidligere værtspar Bettina og Per har været med til at skabe. Vi ønsker at drive et Danhostel som er rummeligt og som har plads til at byde alle typer gæster velkommen. Vigtige gæste er bl.a. de mange lystfiskere og lejrskoler, som vender tilbage til stedet år efter år, men også børnefamilier på ferie på Bornholm, glæder vi os til at byde velkommen. Vi kommer løbende til at starte renovering af værelserne og storkøkkenet”, fortæller parret.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Chef på dansk luksushotel med i nyt møbelfirma

Signe Thorup har siden 2013 været kommunikationschef på et af Danmarks fineste hoteller, d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Men fra næste måned går hun på deltid for at stå for kommunikation, administration, projektstyring og salg i det nye firma Køkkenhavn.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne