Efter 32 år i handelsselskabet Kalu har Carl Henrik Skovdal sagt farvel til det selskab, han var med til at stifte. Han har forladt bestyrelsesbordet, og i hans sted sidder nu Kim Rahbek Hansen, stifter af Sticks'n'Sushi, og Tine Jasper, adm. direktør i Madbureauet, skriver FødevareWatch.dk.

Skiftet sker som led i et planlagt generationsskifte, der har taget tilløb over de sidste par år, fortæller Thomas Høy, adm. direktør i Kalu, til FødevareWatch.

"Det har hele tiden været planen, at Carl ville på pension. Han er i midten af 60'erne og ville gerne trække sig tilbage. Derfor har hans daglige virke været trappet ned over de sidste par år," siger direktøren.

Har du fået læst?

Natlivsprofil bliver politisk chef i Rekom Group

Lars Børsting bliver boende i Næstved-området, selv om han fra årsskiftet skifter arbejdsplads fra Næstved bymidte til hele landet og måske en smule i Norge og Finland, skriver Sjællandske.

Brancheprofil bliver ny hotelchef på Horisont Hotel & Konference

Det bliver 44-årige Casper Bock, der bliver ny hotelchef for Horisont ved Aarhus. Han kommer med mange års erfaring fra hotelbranchen, hvor han bl.a. har været ansat på Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien skifter navn

Hotellerne i Best Western Hotels & Resorts har stemt for en ændring i selskabsstrukturen, hvilket betyder, at der fra 1. januar 2020 dannes et aktieselskab, hvor hotellerne bliver aktionærer. Formålet med ændringen er at styrke porteføljen i en branche, hvor konsolidering og opkøb ændrer hele hotellandskabet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne