Efter 32 år i handelsselskabet Kalu har Carl Henrik Skovdal sagt farvel til det selskab, han var med til at stifte. Han har forladt bestyrelsesbordet, og i hans sted sidder nu Kim Rahbek Hansen, stifter af Sticks'n'Sushi, og Tine Jasper, adm. direktør i Madbureauet, skriver FødevareWatch.dk.

Skiftet sker som led i et planlagt generationsskifte, der har taget tilløb over de sidste par år, fortæller Thomas Høy, adm. direktør i Kalu, til FødevareWatch.

"Det har hele tiden været planen, at Carl ville på pension. Han er i midten af 60'erne og ville gerne trække sig tilbage. Derfor har hans daglige virke været trappet ned over de sidste par år," siger direktøren.

Har du fået læst?

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne