I front for bar- og natklubskoncernen Rekom, som efter det seneste opkøb driver 118 forretninger i Norden, finder man Adam Falbert, skriver Børsen.

Han har ifølge Børsen netop fået underskrifter fra ejerne i 18 barer og natklubber, og dermed sikrer han og Rekom sig råderetten over næsten halvdelen af foreningen Nox Networks 38 medlemmer.

"Det her hjælper os et godt stykke på vej mod vores målsætning om 1 mia. kr. i omsætning," siger Adam Falbert til Børsen.

Udover den fortsatte ekspansion i Danmark, Norge og Finland har Adam Falbert tidligere nævnt Tyskland og Benelux-lande som interessante markeder, og til avisen siger, at der arbejdes med entré i et nyt land i 2020. Enten via opkøb eller gennem egen etablering.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Video: Bartenderforløb kan være springbræt ind i erhvervet

’Learning for Life’ er et intensivt træningsforløb, der har til hensigt at flytte ledige ind på arbejdsmarkedet og om bag bardisken. HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen i Valby og spiritusproducenten Diageo står bag initiativet i Danmark, og deres fælles ambition med dette målrettede og skræddersyede program var at vise unge, hvad det vil sige at arbejde i serviceerhvervet.

HORESTA glæder sig over forlængelse af natteværtsordning

Som en del af et forsøgsprojekt har Københavns natteliv i år haft natteværter på gaden. Deres opgave har været at bidrage til et mere trygt og mindre støjfyldt natteliv. Nu er ordningen blevet forlænget hele 2020, og det glæder HORESTA.

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne