I front for bar- og natklubskoncernen Rekom, som efter det seneste opkøb driver 118 forretninger i Norden, finder man Adam Falbert, skriver Børsen.

Han har ifølge Børsen netop fået underskrifter fra ejerne i 18 barer og natklubber, og dermed sikrer han og Rekom sig råderetten over næsten halvdelen af foreningen Nox Networks 38 medlemmer.

"Det her hjælper os et godt stykke på vej mod vores målsætning om 1 mia. kr. i omsætning," siger Adam Falbert til Børsen.

Udover den fortsatte ekspansion i Danmark, Norge og Finland har Adam Falbert tidligere nævnt Tyskland og Benelux-lande som interessante markeder, og til avisen siger, at der arbejdes med entré i et nyt land i 2020. Enten via opkøb eller gennem egen etablering.

Har du fået læst?

Dansk barkæmpe køber op i Aarhus

Opkøbsivrige Rekom Group har netop fået fangst igen. Selskabet overtager London Bar i Aarhus, ifølge CVR-registret. Det er stifter af cocktailbaren Steffan Trie, der sælger baren, skriver FødevareWatch.dk.

Fodboldspiller lukker sit værtshus

Det såkaldt brune værtshus findes stadig flere andre steder i Horsens, men ånden og kammeratskabet fra knap 53 år i røg og damp på ét af de ældste af dem, Børsen, forsvandt søndag 5. januar, da indehaver Philip Bank serverede den sidste pilsner, skriver EB.dk.

Irske pubs er blevet en guldgrube

Den store danske pubkæde The Old Irish Pub, der på få år har åbnet 22 pubs i Danmark og ni i Norge, har for to uger siden åbnet deres første pub i Finland, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne