Hos Aamanns har man altid lavet mad efter sæsonen og brugt danske råvarer af god kvalitet. Dyrevelfærd har altid vægtet højt og alle korn- og mejeriprodukter har været økologiske i årevis.

Nu har Adam Aamann taget skridtet fuldt ud og fået økologi-certificeret store dele af sin virksomhed. Det er Aamanns Deli & Take Away, frokost-restauranten Aamanns Etablissement, eventstedet Aamanns Køkken på Refshaleøen samt Aamanns Frokostordning, der alle har fået Det Økologiske Spisemærke i sølv og som nu kan bryste sig af en økologiprocent på 60-90 %. 

”Kvalitet og velsmag vil altid være vores primære kompas. Med et stigende kvalitetsniveau i de økologiske råvarer, er vi nu et sted, hvor vi kan introducere mere økologi og bibeholde den samme gode smag. Der er ingen grund til at lade være”, siger Adam Aamann.

Økologicertificeringen omfatter blandt andet smørrebrød og catering fra Aamanns Deli & Take Away samt de over 700 kuverter Aamanns Frokostordning tilbereder dagligt.

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er en stor administrativ opgave at blive certificeret, men det er et ansvar, vi gerne løfter. Vi ville som virksomhed ikke tage vores kunder eller medarbejdere seriøse, hvis vi ikke kiggede vores forbrug og aftryk efter i sømmene”, fortæller kokken og restauratøren.

Bæredygtighedsvideo: Sådan blev burgerkæde klimapositiv

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Max Burgers.

Debat: Danmark skal have en turisme vi kan leve af og med

En "grøn" destination med rent vand og ingen skrald. Sådan bliver Danmark opfattet i vores europæiske nabolande. Det viser en ny analyse, hvor VisitDenmark har spurgt 6741 personer i Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien om deres holdning til bæredygtig turisme.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne