Hos Aamanns har man altid lavet mad efter sæsonen og brugt danske råvarer af god kvalitet. Dyrevelfærd har altid vægtet højt og alle korn- og mejeriprodukter har været økologiske i årevis.

Nu har Adam Aamann taget skridtet fuldt ud og fået økologi-certificeret store dele af sin virksomhed. Det er Aamanns Deli & Take Away, frokost-restauranten Aamanns Etablissement, eventstedet Aamanns Køkken på Refshaleøen samt Aamanns Frokostordning, der alle har fået Det Økologiske Spisemærke i sølv og som nu kan bryste sig af en økologiprocent på 60-90 %. 

”Kvalitet og velsmag vil altid være vores primære kompas. Med et stigende kvalitetsniveau i de økologiske råvarer, er vi nu et sted, hvor vi kan introducere mere økologi og bibeholde den samme gode smag. Der er ingen grund til at lade være”, siger Adam Aamann.

Økologicertificeringen omfatter blandt andet smørrebrød og catering fra Aamanns Deli & Take Away samt de over 700 kuverter Aamanns Frokostordning tilbereder dagligt.

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er en stor administrativ opgave at blive certificeret, men det er et ansvar, vi gerne løfter. Vi ville som virksomhed ikke tage vores kunder eller medarbejdere seriøse, hvis vi ikke kiggede vores forbrug og aftryk efter i sømmene”, fortæller kokken og restauratøren.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Hoteldirektør: Sådan gør vi bæredygtighed rent lavpraktisk

Vi skal og bør stå sammen om at nedbringe ressourceforbruget. Det er både etisk og miljømæssigt korrekt, og som et non-profit og bæredygtigt hotel vil vi gerne tage vores del af ansvaret. Sådan skriver Bo Kikkenborg, hoteldirektør, KOMPAS Hotel Aalborg. Derfor har hotellet valgt at blive et Green Key-certificeret hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne