Bone's ville ikke være Bone's uden ben. 29 år efter restaurantkæden blev stiftet i Herning, er det stadig spareribs, der bliver solgt mest af, skriver TV MidtVest.

”Det er nogle grisebasser, der bliver brugt. Det er helt sikkert”, siger Jan Laursen, der er administrerende direktør for Bone's.

I 2010 var der 11 restauranter, og i dag er der 25. Men der er snart ikke plads til flere Bone's-restauranter. Jan Laursen tilføjer, at kæden snart tror, at grænsen er nået for, hvor mange Bones der skal være i Danmark. Der er måske plads til en håndfuld mere, og så er det det. Så vi kigger på om nogle af de adresser, vi har i dag, med fordel kan opdateres, siger direktøren.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne