Bone's ville ikke være Bone's uden ben. 29 år efter restaurantkæden blev stiftet i Herning, er det stadig spareribs, der bliver solgt mest af, skriver TV MidtVest.

”Det er nogle grisebasser, der bliver brugt. Det er helt sikkert”, siger Jan Laursen, der er administrerende direktør for Bone's.

I 2010 var der 11 restauranter, og i dag er der 25. Men der er snart ikke plads til flere Bone's-restauranter. Jan Laursen tilføjer, at kæden snart tror, at grænsen er nået for, hvor mange Bones der skal være i Danmark. Der er måske plads til en håndfuld mere, og så er det det. Så vi kigger på om nogle af de adresser, vi har i dag, med fordel kan opdateres, siger direktøren.

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne