Flere end 175 personer fra mange forskellige grene af fødevarebranchen har allerede sikret sig en billet til Økologisk Topmøde i Kerteminde, og interessen glæder Torben Blok, markedschef i foodserviceafdelingen i Økologisk Landsforening. 

Han er ikke i tvivl om, hvad der venter deltagerne på Lundsgaard Gods 24. oktober.

“Det bliver årets store branchebegivenhed,” siger manden, som selv har brugt de seneste uger på at finjustere de sidste detaljer i et tætpakket dagsprogram, hvor omdrejningspunktet bliver FN’s verdensmål og økologi.

På Lundsgaard Gods vil deltagerne møde et bredt udsnit af fødevarebranchens økologiske frontløbere. De kommer for at sætte ord på og debattere, hvordan de i det daglige arbejder med bæredygtighed og FN’s verdensmål som ledestjerne.

“Det er fantastisk at opleve, hvor mange nye tiltag der er i gang i branchen, og uanset om man er en stor eller en lille virksomhed, er der behov for at slå fast, at bæredygtighed, økologi og verdensmålene går hånd i hånd,” siger Torben Blok.

Han peger i den forbindelse på, at den økologiske dagsorden understøtter flere af verdensmålene, f.eks. ‘Ansvarligt forbrug og produktion’, ‘Livet på land’, ‘Rent vand og sanitet’, ‘Partnerskab for handling’ og ‘Klimaindsats’.

Læs hele programmet her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt økologisk take away-sted er åbnet i Aarhus

Nogle gange er det bare rart at slippe for gryder og pander og hente sin mad et andet sted – og det er der nu endnu en mulighed for på Tordenskjoldsgade på Trøjborg. Her slog det nye take away-sted Kantina nemlig dørene op i slutningen af august.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne