Spørgsmålet om en meter mere eller mindre er nu en principiel politisk sag i Thisted Kommunes udvalg for klima, miljø og teknik, KMTU, skriver Nordjyske.dk.

Spørgsmålet er, om det nye Hotel Klitheden, som ægteparret Stig Tang Andersen og Weilian Tang planlægger, kan bygges med en højde på 13,5 meter med saddeltag. Så bliver det en meter højere end den byggehøjde på 12,5 meter med fladt tag, som et stort flertal i kommunalbestyrelsen sagde "ja" til i maj. Beslutningen reducerede den oprindelig skitserede byggehøjde på 15,5 meter med tre meter.

Stig Tang Andersen har tidligere udtalt til NORDJYSKE, at han godt kan leve med den reducerede model med en lavere tagrejsning - "det er en æstetisk pænere løsning end en bygning med fladt tag og en højde på 12,5 meter", sagde han. Han understregede samtidig, at det komplicerer projektet, at byggetilladelsen trækker i langdrag. Det gamle hotel skal rives ned, og derfor er ægteparret allerede begyndt at sige nej til arrangementer i 2020, hvor byggeriet ifølge tidsplanen skulle gå i gang. Ifølge planen skal det ny Hotel Klitheden stå færdigt til åbning i april 2021, men alt afhænger af en politisk godkendelse.

Læs hele historien her (kræver abonnement til Nordjyske).

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Hoteller er en rigtig god forretning i Billund

At antallet af overnatninger i Billund kommune over en ti-årig periode er steget med svimlende 189 pct., er et tydeligt tegn på, at det er en god forretning at drive hotel i Billund. Det mener direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folmann, ifølge BillundOnline.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne