Young Chef 2019 og Team Gastronomi Danmark havde givet teams fra forskellige erhvervsskoler en udfordring forleden.

Udfordringen gik ud på at vise, hvem der var bedst til at sammensætte den mest velsmagende og interessante menu, samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.

Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark, støttet af 3F - Privat Service og Restauration, Horesta og Food Organisation of Denmark.

Vinderne blev Tech College Aalborg med eleverne:

- Per Poulsen Tougaard, tjenerelev, Comwell Hotels

- Elisabeth Madsen, kokkeelev, Musikkens Spisehus

- Cecilie Bunk Pedersen, kokkeelev, Ruths Hotel

Kold College tog andenpladsen og College 360 tog sidste plads på podiet.

Natlivsprofil bliver politisk chef i Rekom Group

Lars Børsting bliver boende i Næstved-området, selv om han fra årsskiftet skifter arbejdsplads fra Næstved bymidte til hele landet og måske en smule i Norge og Finland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne