Chris Kempczinski er en af medarkitekterne bag McDonald’s’ strategi i de senere år, og nu skal han stå i spidsen for burgergiganten, skriver Berlingske.

Chris Kempczinski adskiller sig fra sine forgængere ved at være den første McDonald's-chef uden »ketchup i årerne«, som man siger internt om folk, der har været i selskabet længe. Han kom til burgergiganten for fire år siden og havde før da beskæftiget sig med alt fra sæbepulver hos Procter & Gamble til læskedrikke hos Pepsico og fødevarer hos Kraft Foods.

Han har som chef for McDonald's i USA spillet en vigtig rolle i de omlægninger, som blev sat i gang for at vende flere års kamp for at trække kunderne ind i McDonald's og følge med skiftende forbrugertrends. Det har ført til de største omvæltninger i mange år fra kødfri burgere på menuen over større moderniseringer af restauranterne til en markant digital omstilling, der skal gøre McDonald's til fastfoodverdenens svar på Amazon.

Læs hele historien her.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne