Chris Kempczinski er en af medarkitekterne bag McDonald’s’ strategi i de senere år, og nu skal han stå i spidsen for burgergiganten, skriver Berlingske.

Chris Kempczinski adskiller sig fra sine forgængere ved at være den første McDonald's-chef uden »ketchup i årerne«, som man siger internt om folk, der har været i selskabet længe. Han kom til burgergiganten for fire år siden og havde før da beskæftiget sig med alt fra sæbepulver hos Procter & Gamble til læskedrikke hos Pepsico og fødevarer hos Kraft Foods.

Han har som chef for McDonald's i USA spillet en vigtig rolle i de omlægninger, som blev sat i gang for at vende flere års kamp for at trække kunderne ind i McDonald's og følge med skiftende forbrugertrends. Det har ført til de største omvæltninger i mange år fra kødfri burgere på menuen over større moderniseringer af restauranterne til en markant digital omstilling, der skal gøre McDonald's til fastfoodverdenens svar på Amazon.

Læs hele historien her.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne