”Vi går i jorden i uge 47 (næste uge, red.)”, lyder det fra Peter Larsen, der sammen med sin hustru, Camilla Bie, er franchisetager på den nye McDonald’s-restaurant i Brande, skriver HSFO.dk.

Ægteparret driver i forvejen McDonald's-restauranterne i Kolding, Fredericia og Erritsø, men de startede helt tilbage som ganske almindelige McDonald's-ansatte i det nordjyske, inden de overtog restauranten i Tønder for 20 år siden.

Det er dermed et par erfarne folk, der skal stå i spidsen for nyåbningen, som efter planen skal finde sted 4. april næste år. Oprindelig var det meningen, at restauranten skulle have stået klar i løbet af oktober eller november, men sådan gik det af forskellige årsager ikke.

Direktør forlader kæderestaurant

De seneste 4,5 år har Anders Kjørup stået i spidsen for pizzaimperiet Gorm’s, men nu stopper direktøren. På LinkedIn skriver han, at han blandt andet vil se tilbage på denne tid og huske de store resultater, der indbefatter et salg af virksomheden til Orkla.

Fredensborg-borger hædret hos McDonald's

Ved det årlige Kick Off-event for McDonald’s i Norden blev Claus Strand fra Fredensborg, der står bag McStrand-organisationen, der tæller syv – snart otte - McDonald's restauranter fordelt rundt i Nordsjælland samt i Slagelse og snart Vordingborg, hædret som 'Årets Franchisetager' hos McDonald’s, skriver Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne