HORESTA afholder på torsdag, den 14. november, atter årsdag. I år i Tivoli Hotel & Congress Center med over 700 direktører og beslutningstagere fra det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, skriver Standby.dk.

I optakten til årsdagen skriver HORESTA, at erhvervet er et af Danmarks vigtigste væksterhverv med 19.500 virksomheder og en omsætning på næsten 63 milliarder kroner.

Til Standby.dk siger Katia K. Østergaard om den rekordhøje tilmelding til årsdagen på torsdag:

”Vi har måtte forleden lukke for tilmeldinger. Jeg tror og håber der kommer så mange, fordi man ved fra forrige år ved, hvad man fagligt kan få med fra vores årsdag – og så er der vores tema og det fantastiske hold af talere samt en hel dag med netværk fra branchen. Vores årsdag er det største træf i branchen i Danmark, det gør det også attraktivt at komme for at møde rigtig mange af de andre fra branchen. Der er mange gengangere, også politikere,” siger Katia K. Østergaard.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Hoteldirektør: Sådan gør vi bæredygtighed rent lavpraktisk

Vi skal og bør stå sammen om at nedbringe ressourceforbruget. Det er både etisk og miljømæssigt korrekt, og som et non-profit og bæredygtigt hotel vil vi gerne tage vores del af ansvaret. Sådan skriver Bo Kikkenborg, hoteldirektør, KOMPAS Hotel Aalborg. Derfor har hotellet valgt at blive et Green Key-certificeret hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne