HORESTA afholder på torsdag, den 14. november, atter årsdag. I år i Tivoli Hotel & Congress Center med over 700 direktører og beslutningstagere fra det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, skriver Standby.dk.

I optakten til årsdagen skriver HORESTA, at erhvervet er et af Danmarks vigtigste væksterhverv med 19.500 virksomheder og en omsætning på næsten 63 milliarder kroner.

Til Standby.dk siger Katia K. Østergaard om den rekordhøje tilmelding til årsdagen på torsdag:

”Vi har måtte forleden lukke for tilmeldinger. Jeg tror og håber der kommer så mange, fordi man ved fra forrige år ved, hvad man fagligt kan få med fra vores årsdag – og så er der vores tema og det fantastiske hold af talere samt en hel dag med netværk fra branchen. Vores årsdag er det største træf i branchen i Danmark, det gør det også attraktivt at komme for at møde rigtig mange af de andre fra branchen. Der er mange gengangere, også politikere,” siger Katia K. Østergaard.

Har du fået læst?

Bæredygtighedsvideo: Sådan blev burgerkæde klimapositiv

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Max Burgers.

Debat: Danmark skal have en turisme vi kan leve af og med

En "grøn" destination med rent vand og ingen skrald. Sådan bliver Danmark opfattet i vores europæiske nabolande. Det viser en ny analyse, hvor VisitDenmark har spurgt 6741 personer i Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien om deres holdning til bæredygtig turisme.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne