Tivoli Hotel & Congress Center's store konferencesal i København var torsdag fyldt til bristepunktet af omkring 740 gæster til HORESTA Årsdag. Børsen havde fulgt planlægningen af arrangementet i månedsvis. Planlægningen har da også været i gang i mere end et år. Og der var absolut ingen tvivl om, hvad temaet for dette års begivenhed skulle være.

"Vi begyndte allerede inden, at konferencen sidste år var afholdt. Der var vi klar over, at det skulle være klima, bæredygtighed og verdensmålene, som skulle være temaet for årsdagen i år," siger Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA.

Og så er det jo en oplevelsesindustri det her, og det skal dagen afspejle. Vi vil gerne give en fantastisk oplevelse til vores gæster, uddyber Sandra Knipschildt, der er marketingchef i HORESTA og har stået i spidsen for at planlægge årsdagen.

Læs hele artiklen om dagen her.

Har du fået læst?

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne