25-årige Kristoffer Ringsing har siden femårs alderen vidst, at han ville være kok. I dag er han ansat som køkkenchef på Næstveds nye toprestaurant b-spis og er i fuld gang med at udleve sin drengedrøm, skriver Sjællandske.

”Jeg har altid elsket at lave mad. Vi har i min familie altid været glade for mad og for at dyrke ting selv, fortæller Kristoffer Ringsing, der gør en dyd ud af, at råvarerne skal være friske”.

Som ung kontaktede Falsled Kro på Sydfyn, der på det tidspunkt ikke havde plads til flere elever. Den dengang 17-årige Kristoffer Ringsing tog dog ikke et nej for et nej, og han fik lov til at komme på prøve i et par dage. Han var så dygtig, at den daværende chef Per Hallundbæk ikke ville af med ham igen.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

Madens Folkemøde vælger ny bestyrelsesformand

Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne