25-årige Kristoffer Ringsing har siden femårs alderen vidst, at han ville være kok. I dag er han ansat som køkkenchef på Næstveds nye toprestaurant b-spis og er i fuld gang med at udleve sin drengedrøm, skriver Sjællandske.

”Jeg har altid elsket at lave mad. Vi har i min familie altid været glade for mad og for at dyrke ting selv, fortæller Kristoffer Ringsing, der gør en dyd ud af, at råvarerne skal være friske”.

Som ung kontaktede Falsled Kro på Sydfyn, der på det tidspunkt ikke havde plads til flere elever. Den dengang 17-årige Kristoffer Ringsing tog dog ikke et nej for et nej, og han fik lov til at komme på prøve i et par dage. Han var så dygtig, at den daværende chef Per Hallundbæk ikke ville af med ham igen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Konceptet holdt ikke: Stor kinesisk restaurant lukker i Aarhus

Den kinesiske restaurant-succes i Skanderborg, Rong Yu, prøvede i Aarhus. Men den gik ikke. I starten af januar åbnede den kinesiske restaurant Rong Yu, hvis ejere Wei Wei Zhou og Hong Tao Song i forvejen driver en stor kinesisk restaurant med samme navn og med plads til godt 200 gæster i Skanderborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne