25-årige Kristoffer Ringsing har siden femårs alderen vidst, at han ville være kok. I dag er han ansat som køkkenchef på Næstveds nye toprestaurant b-spis og er i fuld gang med at udleve sin drengedrøm, skriver Sjællandske.

”Jeg har altid elsket at lave mad. Vi har i min familie altid været glade for mad og for at dyrke ting selv, fortæller Kristoffer Ringsing, der gør en dyd ud af, at råvarerne skal være friske”.

Som ung kontaktede Falsled Kro på Sydfyn, der på det tidspunkt ikke havde plads til flere elever. Den dengang 17-årige Kristoffer Ringsing tog dog ikke et nej for et nej, og han fik lov til at komme på prøve i et par dage. Han var så dygtig, at den daværende chef Per Hallundbæk ikke ville af med ham igen.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne