Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Under overskriften "I smadrer verdenshavene" bliver der ikke lagt fingre imellem, når direktør Anders Barsøe fra Letz Sushi skal sige, hvad han mener om sushi-konkurrenternes brug af blandt andet tun, skriver FødevareWatch.dk.
"Spiser man "all you can eat running sushi" for 169 kr. – eller andre billige buffettilbud – bliver man som forbruger nødt til at tænke over, hvordan det kan være så billigt. Det estimeres, at op mod en tredjedel af den solgte tun til restauranter er fanget af piratfiskere, der anvender kemi og planteekstrakter for at få kødet til at blive lyserødt, selv om det måske er i fordærvelse," hedder det fra Anders Barsøe i en meddelelse sendt til FødevareWatch.
Letz Sushi er senest blevet certificeret B-Corp-virksomhed efter samarbejde med non-profit organisationen B Lab, der måler, vurderer og sætter en række juridiske krav til virksomheders sociale og miljømæssige aftryk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Turismeudspil: Reformér Campingreglementet
18-04-2024
-
Ny i HORESTA: fokus på gastronomi og selvforkælelse i naturskønne omgivelser
18-04-2024
-
Hotel Insights 2024: Lær at sikre synlighed på nettet
18-04-2024
-
Vi har opdateret vores ansættelsesbeviser
18-04-2024
-
Danmarks Bedste Konferencekokke er blevet kåret
18-04-2024
PRESSEKLIP
-
Nyt kanonregnskab fra hotelscenen: Scandic leverer stort overskud
18-04-2024
-
Sofie og Jeppe rækker ud efter medaljer til Skills, og forventninger til dem er store
18-04-2024
-
I dag åbner Københavns nye madmekka efter flere års ombygning
18-04-2024
-
Femte måned i træk med tilbagegang i passagerer
18-04-2024
-
7.000 kvadratmeter stort plejecenter udbydes til hotelprojekt
18-04-2024
-
Flere campister – men færre campingvogne
18-04-2024
-
Great Northern i Kerteminde er næsten klar til at blive vist frem: Udvider restauranten - næste skridt bliver hotel
18-04-2024
-
Knald eller fald for Ild.Pizza: Her genåbner to af Aarhus-kædens pizzeriaer
18-04-2024