Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Jeg er virkelig klar til at smadre til den,” siger stjernekokken Torsten Vildgaard, som de seneste par år har været René Redzepis højre hånd i etableringen af det nye Noma til Berlingske. Han forlader nu restauranten.
Det første år hjalp Vildgaard til i Nomas berømte testkøkken, hvor alle restaurantens retter bliver udviklet, mens Vildgaard det sidste år har hjulpet Redzepi i restauranten med at køre service og have kontakt med gæsterne.
”Det har hele tiden været aftalen med René, at jeg kun skulle være på det nye Noma i en begrænset periode for at hjælpe til med etableringen. Og nu er tiden altså kommet, hvor jeg kan mærke, at jeg er klar til at starte for mig selv på allerhøjeste niveau,” siger Torsten Vildgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024