Deres kardemommesnurrer og surdejsbrød trækker ugentlig køer, og nu åbner folkene bag Juno the Bakery også en café lige om hjørnet fra bageriet på Østerbro. Det skriver Politiken.

Her vil Juno-ejer og tidligere Noma-kok Emil Glaser tilbyde siddepladser til de mange bagværksfetichister, der hidtil har måttet kæmpe om to barstole i vinduet i bageriet på Århusgade eller tage brødet hjem.

”Vi ville skabe en kaffebar, hvor man både kan spise lidt morgenmad, men også komme forbi lidt senere på dagen”, fortæller Emil Glaser om den nye café.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne