Deres kardemommesnurrer og surdejsbrød trækker ugentlig køer, og nu åbner folkene bag Juno the Bakery også en café lige om hjørnet fra bageriet på Østerbro. Det skriver Politiken.

Her vil Juno-ejer og tidligere Noma-kok Emil Glaser tilbyde siddepladser til de mange bagværksfetichister, der hidtil har måttet kæmpe om to barstole i vinduet i bageriet på Århusgade eller tage brødet hjem.

”Vi ville skabe en kaffebar, hvor man både kan spise lidt morgenmad, men også komme forbi lidt senere på dagen”, fortæller Emil Glaser om den nye café.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Alternativet vil afskaffe rødt kød i kommune

Hakkebøffer, kødsovs og lammegryde skal ikke længere stå på menuen i københavnske børnehaver, i skolemaden eller i kommunens kantiner. Det forslår Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde fra Alternativet, skriver Politiken.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne