René Redzepi fremlagde i går sin vision for et nyt gastronomisk akademi, der ifølge regeringen skal være et lysende fyrtårn for dansk gastronomi, skriver Politiken.

Det er Komiteen for MAD Symposium, en organisation Redzepi stiftede for netop at arbejde dybere med gastronomien, der har fået opgaven med at lave det nye akademi. Og det betyder rigtigt rigtigt meget at være nået her til.

»Det her er virkelig en stor dag for mig, for MAD Symposium og for København tror jeg også. Det er noget, vi har arbejdet målrettet på i to år. Det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse«, siger han.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne