Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Veggieburgere, veganske cafekoncepter og vegetarmenuer stormer frem i byen, og man kunne få den tanke, at hele byen er i gang med en grøn omstilling. Sådan er det bare ikke. Byens bøfhuse og restauranter med kød har det generelt godt, viser en rundringning, som Politiken har lavet. Faktisk går det så godt, at flere udvider, og nye endda kommer til.
En af de nyere kødrestauranter i byen er Flammen. Inden for de seneste år er to restauranter åbnet tæt på Rådhuspladsen, en filial er åbnet i Glostrup tidligere på måneden, og de har lige udvidet i Hamborg. Og alle restauranter kører godt, fortæller administrerende direktør hos Restaurant Flammen, Christian Legarth Lund.
”Ændringen i tidsånden har ikke haft nogen økonomisk konsekvens for os. Vi har et bredt publikum, og mange af vores gæster er meget 'hr. og fru Danmark', som stadig har kød som en vigtig del af deres tallerken. Selvfølgelig er vi især kendt for vores store kødbuffet, men 75 procent af retterne på buffeten er noget, man kan spise som vegetar, og vi tester også flere grønne vegetariske tiltag. Derfor har vi en god mulighed for at tilgodese alles præferencer”, siger Christian Legarth Lund.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024